Legjobb címeink télköszöntő programokhoz

Advent közeledtével országszerte számtalan ünnepi programot kínálnak városaink, hogy felkerekedjünk egy-egy hétvégén, részesei lehessünk ritka zenei élményeknek, varázslatos ünnepi forgatagoknak.


legjobbcimeink201611 720

 

legj1611 1

 ÉVES A MISKOLCI SZÍNÉSZMÚZEUM

Év végéig jubileumi programkavalkád! Az idősebbeket nosztalgiázni, a családokat bábos foglalkozásra hívják, a felnőtteket pedig operettklub várja a város ékszerdobozában, a Thália-házban.

www.hermuz.hu

legj1611 6

ADVENTI FALU SZOLNOKON

Szolnok patinás épületekkel övezett fotere nov. 25-től igazi ünnepi hangulatot teremtő Adventi faluvá alakul, ahol fűszeres forralt bor és sült gesztenye illata száll a kézműves termékeket kínáló faházikók között, a Hild tér hagyományos karácsonyi vására pedig remek forrása szeretteink ajándékának.

legj1611 2

ADVENTI VARÁZSLAT GYŐRBEN

Multikulturális programsorozat, lenyűgöző díszkivilágítás, a Széchenyi tér egyedülálló zenés fényjátéka, jégpálya, betlehemi játék, Mindenki Karácsonyfája és a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál kabalaállata csábít a Fények Városába.

www.gyor.hu

legj1611 7

HARCSA VERONIKA  GYÉMÁNT BÁLINT
LEMEZBEMUTATÓ KONCERT

A pécsi Kodály Központban nov. 26-án 19 órakor fültanúi lehetünk a mélységet, felszabadultságot és humort hordozó „Tell Her” lemezbemutatónak, a jazz és az improvizatív popzene egyedi találkozásának.

www. kodalykozpont.hu

legj1611 3

ÜNNEPVÁRÓ ZENEI CSEMEGÉK

A Gödöllői Királyi Kastély Lovardájában december első hétvégéjén hangversenyek! 3-án Bogányi Gergely, Bogányi Bence és Jávorkai Sándor ad koncertet, 4-én a Gödöllői Szimfonikus Zenekar előadásában Beethoven IX. szimfóniája csendül fel.

www.kiralyikastely.hu f/GodolloiKiralyiKastely

legj1611 8

TÖBB MINT EGY ÜNNEP  EGER

Lélegzetelállító karácsonyi díszkivilágítás a Dobó téren az ország legszebb karácsonyfájával és legszínesebb zenei programjával! Az adventi hangulatban november 27-től 30 napon át 100 fellépő: Deák Bill Blues Band, Kállay Saunders, Berki Tamás…

www.eger.hu

legj1611 4

BAJOR KINCSEK  NÁDASDY MÚZEUM

A bajor királyi dinasztia tagjai sok időt töltöttek magyarországi várkastélyukban Sárváron, vadászatok és esküvők színtere is volt ekkor az ötszögű épület. Január 15-ig a sárvári bajor kincsek bepillantást engednek egy királyi család életébe.

www.nadasdymuzeum.hu

legj1611 9

HOTEL LYCIUM DEBRECEN

A város ünnepi fényekbe öltöztetett főtere és a Református Nagytemplom szomszédságában frissítő wellness-szolgáltatásokkal, különleges fogásokkal várja vendégeit a szálloda. Varázslatos esti program a főtéri karácsonyi vásár forgataga.

http://www.hotellycium.hu/

legj1611 5

GYÖRÖKI ADVENTI FORGATAG

Advent második hétvégéjén ünnepi díszbe öltözik Balatongyörök. Az adventi vásáron illatozó forralt bor, sült gesztenye, kézműves portékák, karácsonyi koncertek, magyar, német és osztrák finomságok, házi sütemények hangolnak az ünnepekre.

www.balatongyorok.hu

legj1611 10

HÉVIZEN AZ EXPERIDANCE

A ritmus zseniális mesterei 2016. december 3-án a „Gyöngyhajú lány” produkciójukkal kápráztatják el a Festetics György Művelődést Központ közönségét. A musicelek alfáját és omegáját Román Sándor koreográfiájára mutatják be, 19 órai kezdettel.

www.hevizgaleria.hu 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop