Teljessé vált a Kristinus-élmény!

Pincészet, s ma már izgalmas dél-balatoni turisztikai célpont is a Kristinus Borbirtok, ahol a borok mellett Vinotel, Bormozi, Gasztro Műhely és rendezvényközpont várja a látogatókat. A legfontosabbak persze a csúcsborok, amelyek a Costestől a Borbíróságig ma már ott vannak a legjobb hazai éttermekben is.

kristinus 720

Karnyújtásnyira a Dél-Balaton programjainak legjavától, a Kristinus Borbirtok különleges borválasztékán túl minden érzékszervet kényeztető szolgáltatáscsomaggal várja vendégeit, legyen szó borimádókról vagy rendezvényük számára helyszínt kereső cégekről. Borkóstoló, borvacsora, sétakocsikázás, golfozás, biciklikölcsönzés, kenuzás a Nagyberekben, transzfer a környék programjaira és fürdőibe: a birtok vendégeinek kívánságait örömmel váltják valóra. A Kristinus Vinotel tíz dizájnszobája egyedi hangulatot és koncepciót kínál azoknak, akik a maguk teljességében szeretnék élvezni a borbirtok és környékének lehetőségeit. A Vinotel a borászat épületének emeletén található, így az érkező vendégek azonnal a borászati és gasztronómiai élmények közé csöppennek. A modern konferenciatermek hangulatától egy borkatedrális eleganciájáig terjed a lehetőségek tárháza. A szabadtéri színpad további lehetőségeket ad a Kristinus Borbirtokra szervezett eseményeknek, amelyekhez a cateringet a Kristinus Gasztro Műhely biztosítja.

Ez ugyanakkor még mindig nem minden. A mozizás újszerű élményét kínálja Kéthelyen a nemrég megnyitott Kristinus Vinocino, az ország első bormozija, ahol a megszokott kínálat helyett borokkal és azokhoz illető falatkákkal kínálnak filmes élményeket. A március eleje óta rendszeresen megtartott vetítéseken a közelmúlt minőségi filmsikerei kerülnek műsorra intim környezetben, ahol akár privát mozizások is szervezhetők.

Fiatalos lendülettel, a szőlő és a bor iránti alázattal és a minőség melletti elkötelezettséggel készülnek itt a testes vörösek, könnyed fehérek és izgalmas rosék a francia fajták dominanciája mellett. Mindezen túl a birtok rendszeresen szervez borvacsorákat, amelyeken saját boraik és az azokhoz a Gasztro Műhely séfje által párosított kiváló, helyi alapanyagok felhasználásával készült fogások mellett egy-egy másik balatoni pincészet is bemutatkozási lehetőséghez juthat. A szabadtéri színpad sem marad kihasználatlanul, jó időben minőségi koncerteket élvezhetünk egy pohár bor mellett, de maga a Gasztro Műhely is megér egy önálló látogatást. A szezonalitásnak megfelelően változó étlapon is a borokhoz társított ételeket kínálnak, szerdától péntekig pedig napi menüvel is várják mindazokat, akik Kéthely környékén keresnek igazi gasztro élményt.


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop