Medicina Hungariqum Pálinkaház

Cégünk igazi manufakturális jellegű családi vállalkozás, két család részvételével, ahol mindenkinek megvan a maga feladata és felelőssége. Küldetésünk, hogy valódi értéket teremtve olyan terméket állítsunk elo, amely megalapozza mindkét család biztos megélhetését. Tradíciót építünk, amelyet gyermekeink büszkén vihetnek tovább, már most gyermekkorban magukba szívva a minoség iránti elkötelezettséget.

medicanahungariqumpalinkahaz 720

Medicina, hisz mindannyiunknak van tapasztalata gyermekkorunkból, amikor is nagy- illetve dédszüleink különböző gyógynövényeket áztattak pálinkára, és sok-sok betegséget kezeltek e kivonattal. Ezeket a gyógynövényes termékeket szeretnénk visszahozni a mindennapi életünkbe.

Hungariqum, hisz az maga a pálinka, amelyből kiválót készíteni nem sokkal nagyobb erőfeszítés, mint jót, csak jóval kevesebb lesz a mennyiség. Amíg gyógynövényes termékeink járják a maguk útját a kísérletezés és engedélyezési folyamatok útvesztőiben, addig a pálinkára koncentrálva készítünk olyan italokat, amelyek megalapozzák cégünk jó hírnevét, és biztos bázist teremtenek a termékpaletta későbbi bővítéséhez.

Az igazán kikapcsoló és kötetlen beszélgetések hangulatfelelőse lehet egy kényelmes pálinkakóstoló. Főznénk egy részét úgy alakítottuk ki, hogy az kisebb, 4-8 fos társaságok számára autentikus környezetet biztosítson. Finom ételkülönlegességekkel, házias jellegű és kézműves ételekkel párosítva valódi minőségi élményt kínálunk vendégeinknek.

Személyesen tartjuk kézben a teljes folyamatot, a gyümölcstermeléstől, a szüreten át a feldolgozás fázisain keresztül a késztermék értékesítéséig. Így bizton állíthatjuk, hogy ami kikerül a kezünkből, az valóban Medicina Pálinka, a nap érlelte gyümölcs eszenciája.

www.medicinahungariqum.hu


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop