Napfény, dizájn kaliforniai módra

A napfényes kaliforniai ház belső kialakításán az új tulajdonosok nem sokat módosítottak, mindössze a konyha esett át nagy változáson, és az enteriőröket a fiatal család igényeihez modernizálta a belsőépítész.

napfenydizajnkaliforniaia 720

A San Franciscó-i házaspár, Joe és Louise első közös otthonuk megvásárlásakor nem vágytak másra, mint egy szép és tökéletesen funkcionáló otthonra. A klasszikus külsejű családi ház tradicionális külső elemeit megtartva egy játékos, laza, mai kaliforniai lakásbelsőben gondolkodtak. A konkrét megvalósítást sem bízták a véletlenre, felkérték Jennifer Wundrow helyi belsőépítészt, aki alig néhány hónap alatt a ház kulcsra kész átadását ígérte nekik. Jennifer helyiségről helyiségre nekilátott megkomponálni az enteriőröket.

A nagyszabású előszobában található lépcsőházból, amely a ház kiindulópontja, négy különböző irányba, más és más terekbe lehet eljutni. Az alsó szinten található konyha eredetileg meglehetősen régimódi volt, nem felelt meg a fiatal család ízlésének, a nagyméretű ablakok ellenére a helyiséget sötétnek is ítélték. Jennifer ekkor két opciót kínált a tulajdonosoknak: meghagyják a régit, és csak átfestik a meglévő konyhaszekrényeket, vagy lebontják az egészet, és újraépítik. Kisebb mérlegelés és sok számolgatás után a család arra szavazott, hogy nem kíván a korábbi lakók ízlésével együtt élni, és kerül amibe kerül, megépíttetik álmaik konyháját. A szekrényeket Jennifer saját maga tervezte, és méretre szabva gyártatta le helyi mesterekkel.

A családi szoba jelentette az egyik legnagyobb kihívást, és mégis ez lett a tervező egyik kedvenc helyisége. „Olyan teret szerettem volna létrehozni, amely egyszerre meghitt hátteret biztosít kisebb összejövetelekhez, de képes olyan helyiségként is funkcionálni, amelyben a család vendégeket is fogad, nagyvonalú eleganciával.” – magyarázza. A szoba egyszerre mai, modern stílusú, de mégis barátságos, anélkül, hogy zsúfolt lenne, és amikor az esti fények bevilágítanak az ablakon, egyenesen varázslatos élmény az itt töltött idő. Az emeleti dolgozószobának is új életet kellett adni, a home office falát anno mélyzöld, virágos-csíkos tapéta díszítette, aminek természetesen mennie kellett, de néhány szép elemet, például a fali berakásokat meghagyták. A gyerekszoba és a szülői háló is az emeleten találhatók, igazi elvonulást biztosítva a házaspár számára. A kertre néző hálók ragyognak a természetes fényben, megnyugtató környezetet teremtve a tevékeny napok kezdéséhez és befejezéséhez

A Jennifer Wundrow Interior Design változatos stílusú projektjeiben a legapróbb részletekre is odafigyelve jó ízléssel és nagy tapasztalattal keverednek színek, textúrák és dizájntárgyak, dinamikus frissességgel. napfenydizajnkaliforniaia portre
Jennifer Wundrow
lakberendező 

Ezt követő cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop