Boldogoknak tervezve

Natalia Zubizarreta szerint szerelmesek otthonát a legjobb megtervezni. Boldogok, örömteliek, sokkal fogékonyabbak a szépségre, mint mások. Ilyenkor a lakberendező is telve ihlettel, szinte szárnyal munka közben.

A fiatal lakberendező, Natalia Zubizarreta nagyon szereti a szakmáját. Minden érdekli, ami egy kicsit is esztétikus, és folyamatosan azt kutatja, hogyan lehet valamiből a legtöbb szépséget kihozni. Meleg, egyszerű és otthonos helyiségeket alkot, s igyekszik megrendelői kérését szemmel tartani a legutolsó részletekig. Legújabb munkáját egy spanyol kisvárosban élő fiatal párnak készítette, akiknek egymástól eltérő, de határozott elképzeléseik voltak otthonuk kialakításával kapcsolatban. A feleség arról álmodott, hogy gyermekkori otthona születik újjá, míg a férj egy modern házra vágyott, ami alapvetően funkcionális, kényelmes és praktikus. A szerelmesek sok időt töltenek otthon, ezért fontos szempont volt, hogy a lakás világos legyen, nyugalmat keltő, békés.

Sok ablak, természetes fény, finoman alkotott tér ölel körül mindent. A háziasszony kérése az volt, hogy a házat legyen könnyű tisztán tartani, ezért minden helyiségbe laminált padló került. A világos, lágy színek kiválasztását követően jöhettek a bútorok és az ügyes megoldások. A tervező az elevenség, az üdeség és az összetartozás jegyében variálta a kényelmes, kissé romantikus stílusú kanapét, hozzá a foteleket és a modern, absztrakt mintás szőnyeget. A high tech kandalló a férj kívánsága volt, s hogy jól illeszkedjen a térbe, falba süllyesztett megoldást választottak. A pár szereti a régi holmikat is, főleg, ha saját felmenőiktől származnak. A dohányzóasztalka a fiatalasszony édesanyjának lányszobájában állt, a képkeretek pedig édesapja dolgozószobáját díszítették. Bár még csak ketten élnek a házban, nagyméretű asztalt választottak, amely a figurális festménnyel és az élő zöldnövényekkel látványos egységet alkot. A tér világos, a vastag textúrájú terítő és a retro hangulatú csillárok átgondolt tervezői munkáról vallanak.

A puha és lágy textilek egyébként a ház minden szobájában megjelennek, így a kicsiny hálóban, de még a dolgozószobában is, ahol a kissé hűvös, skandináv hangulatot puha szőrmék oldják. Az egyik leghangsúlyosabb tér a házban a fürdőszoba, a kő hatású csempe, a fa padlóburkolat nyugalmat és a békét sugároz. Natalia gondoskodott minden részletről, még az ágyneműről és törülközőkről is! „Nagy gonddal és szeretettel választottam ki mindent, mert egy fiatal párt közös életének kezdete csakis tökéletes lehet…!”

A fiatal spanyol belsőépítész, Natalia Zubizarreta a személyiségre fókuszáló tereiről ismert. Tíz éve alapított stúdiója a lakberendezés valamennyi fázisában segíti klienseit az ingatlan kiválasztásától a téralakításon át a legapróbb kiegészítők megvásárlásáig. Alapvetően légies, nőies, élhető terei közkedveltek Spanyolország szerte. boldogoknaktervezve portre
Natalia Zubizzarreta
www.nataliazubizarreta.com

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop