Nyárson, roston, flekken…

Aki egyszer evett már szabadban sült húst, az akkortól kezdve mindig meg tudja különböztetni: melyik étel készült benti „laborkörülmények” között, és melyikben érződik a természet íze, a füst zamata…

 

 

 

ertünkben a sütő-főző helyet hol alakítsuk ki, a legegyszerűbb válasz az lehetne: a leghangulatosabb részén. Egy-két apró szempontot azonban érdemes figyelembe vennünk. A kerti tűzrakó helyet ott alakítsuk ki, ahol a környező növényeknek köszönhetően, egy átlagos nyári időjárású napon van némi légmozgás, de mégsem túl szeles a hely. Jó, ha árnyékos helyet választunk, ám arra figyeljünk, hogy a növények lombja ne lógjon be a tűztér fölé. Külön óvakodjunk az erősen illatos levelű növényfajoktól a tűz közelében, mert fokozottan tűzveszélyesek. A kerti konyhánk környékét szintén a tűzveszély csökkentése miatt érdemes valamilyen térkővel, járólappal lerakni.

Kreatív ötletekre vadászol, érdekelnek a magazinnal kapcsolatos hírek? Csatlakozz a Facebook-közösségünkhöz

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop