Anya megálmodja, apa megvalósítja

Egy nő életében a gyerekek születése után megváltozik a fontossági sorrend, a munka helyett a lurkók és a velük töltött idő a fontos. Így volt ezzel Tóth Kata is, aki a mókuskerékben való hajtás helyett létrehozta saját márkáját, az egyedi bútorokat és játékokat fémjelző Kattuskát. Gyermekei, Hanga és Soma szobájában jártunk.

 

02

 

Kata régóta vonzódik a dizájnhoz, férjének, Attilának pedig bútortervező cége van, a gyerekek szobájának kialakítása tehát a legjobb kezekben volt a szülőknél. Időközben, csemetéik által inspirálódva, életre hívták a Kattuska márkát, ahol együttes erővel gyerekjátékok és -bútorok kidolgozásán munkálkodnak. Hanga és Soma a korábbi szülői hálószobát kapták meg új birodalomként, ahol minden bútordarab egyedi, saját tervek és elképzelések alapján készült, kezeletlen natúr fából. A szoba alapterülete nem túl nagy, ezért a felfelé terjeszkedés volt az egyetlen megoldás, emeletes ággyal, kastélyos dizájnnal. Mivel a gyerekek még kicsik, mindkét fekvőhelyet lent alakították ki, a fenti rész pedig kiváló a játékhoz, elvonuláshoz. Ahogy az emeletes ágy, úgy a szoba kisebb bútordarabjai is folyamatos tesztelés alatt állnak: a szülők figyelik, hogy a gyerekek hogyan használják őket. A könyvespolcok kétfunkciósak, egyúttal babaházak is lehetnek, ha a könyveket lepakolják róluk. A testvéreknek való íróasztal a székkel a legújabb darab, ami a szobába került. Hanga a széken ülve, míg Soma a földön csücsülve tud rajzolni, akár egymás mellett, akár egymással szemben is. A kisebb játékok, mint a színes markolatú kardok vagy a játékbölcső szintén a szülők ötletei nyomán születtek. Katáéknak az a tervük, hogy a gyerekek növekedésével együtt bővítsék kínálatukat. Ezzel pedig a gyermekeiknek is örömet okoznak, hiszen minden darabot ők próbálhatnak ki elsőként.

2 in 1
A könyvespolc babaház is lehet! Az íróasztal jelenleg tesztelés alatt áll: a gyerekek örömmel segítenek a szülőknek a termékfejlesztésben.

A kastély és a hajó a Kattuska első termékei, amelyekkel a nagyközönség előtt debütáltak. A kastély könnyen összeilleszthető elemekből áll, így jó móka az otthoni „építkezés”.

Miért jó az ágygaléria?

Praktikus: Az „L” alakban kapcsolódó ágyak közelséget és egyben külön teret is biztosítanak a testvéreknek. Ha az egyik alvórészt szélesebbre gyártatjuk, egy felnőtt is kényelmesen elfér a gyerekek mellett.
Segít a tárolásban: Az ágyak alatti hatalmas és könnyen kihúzható tárolók rengeteg játékot elnyelnek, ezzel biztosítják a rendet a szobában.
A gyerekkel együtt nő: Az emelet kezdetben csak játszókuckó, idővel azonban a nagyobb testvér éjszakára fel is költözhet, míg a lenti ágya helyére íróasztal kerülhet. Ezt tervezik a szülok is, ha Hanga iskolába megy.

 

 

Kreatív ötletekre vadászol, érdekelnek a magazinnal kapcsolatos hírek? Csatlakozz a Facebook-közösségünkhöz

 


Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop