A pótolhatatlan nappali

A legegyenesebb út annak eléréséhez, hogy igazán szeressünk otthon lenni, egy harmonikus nappali létrehozása. A nappaliban általában órákat töltünk el egy-egy elfoglaltsággal, s ez a tény nagyban meghatározza a helyiség színhasználatát és stílusának kialakítását. A következő oldalakon számtalan stílusú és színvilágú enteriőrben gyönyörködhetünk, és az inspirálódás után bátrabban tudjuk személyre szabni otthonunkat. Nappalira fel!

apotolhatatlannappali 720
HEPHAISTOS

Drámai közösségi tér
Amennyiben tudjuk, hogy melyik napszakban töltjük itt időnk nagy részét, könnyebben tudunk majd színeket választani. A napközbeni természetes fény leginkább a fehér és világosszürke nappalikban érvényesül, míg a meleg színek és a sötétebb, tört árnyalatok a mesterséges fényben érvényesülnek igazán, de akár nappali fényben, akár este, világítás mellett tartózkodunk egy színes nappaliban, mindenképp drámai környezetbe csöppenünk. Ha izgalmas élettérre vágyunk, tervezzünk be színeket leglátogatottabb közösségi terünkbe!

apotolhatatlannappali 1
IKEA

A mintás falat kevesen merik bevállalni, de ha ez kedvenc színeinkből és mintaelemeinkből merítkezik, igazán egyedi végeredményt érhetünk el. Fontos persze, hogy ne vigyük túlzásba a tarka felületeket, és hogy jól mérjük ki az arányokat!

apotolhatatlannappali 2
HEPHAISTOS

Visszafogott hangulatban

Napjaink trendjei leginkább az időtálló, nyugodt, letisztult irányvonalat képviselik, így a fehér és a fekete szín, a szürke árnyalatok, valamint a visszafogott, tört földszínek a legjellemzőbbek a trendi közösségi terekben. Izgalmasabb hatás eléréséhez kontrasztosabb színeket érdemes párosítani egymással, a visszafogottabb, pihentetőbb élettér létrehozásához pedig egy színsorról érdemes kiválasztani a színeket, vagy egy világossági tartományban tartani a különböző árnyalatokat.

apotolhatatlannappali 3
CODE SHOWROOM/MAXALTO

Kandallóval
A kandallót sokan választják a nappali központi elemének, bár tény, hogy rohanó világunkban egyre kevesebb embernek van ideje rendszeresen is használni. Amennyiben viszont biztosan jut rá időnk vagy optimisták vagyunk, és a gyermekek kirepülése vagy a nyugdíjazás utáni időkre is tervezünk, nyugodtan építsük be, mert mindig tökéletes ékszere lesz közösségi terünknek.

 

apotolhatatlannappali 4
FARROW&BALL 

Rattan a nappaliban
A rattan már nem csak a kültéren hódit. Bátran betervezhetjük az enteriőrbe is bútorok, kiegészítők formájában, ráadásul ezzel lélrejön egy vizuális kapocs a kinti és benti területeink, illetve a természet között.

apotolhatatlannappali 5
SKANDI TREND

Rusztikus elemekkel
Még a legletisztultabb, legegyszerűbb színekből építkező nappali is életre kel, ha rusztikus elemekkel tarkítjuk. Akár boltban vásárolt termékről, bútorról, dekorációról, fénytestről beszélünk, akár egy nyaralásról hazahozott kiegészítőről, mindenképpen bájosabb, egyedibb, személyre szabottabb lesz velük az enteriőr. Ráadásul minél letisztultabb a stílus, annál jobban érvényesülnek a rusztikus elemek.

apotolhatatlannappali 6
POLI-FARBE

 

apotolhatatlannappali 7
NEOLITH

TOP 5 TREND

  • A BÁRSONY A LUXUS és a kényelem tökéletes keveréke. A térnek eleganciát és frissességet kölcsönöz.
  • A SÖTÉTRE FESTETT MENNYEZET a sötét, tört falszínek, a mintás tapéta, illetve a falszínre festett mennyezet, ajtó, ablak, spaletta és lábazat egyaránt trendinek számítanak.
  • A BURKOLAT EGYRE TÖBBSZÖR végigvonul egy-egy szinten, így tehát ugyanazt a burkolatot kapja a nappali is, mint a konyha vagy a vizes helyiségek.
  • A FA FALPANELEK, az osztott ajtólapok és spaletták, a rozetták, díszlécek és ornamentikák továbbra is divatosnak számítanak a mennyezeteinken és falainkon.
  • A CSILLÁR SZEREPÉT átveheti a több kisebb mennyezeti fénytest, amely falikarokkal és állólámpákkal egészül ki, illetve az általános, a helyi és a kiegészítő fények szabályozhatósága lehetővé teszi, hogy minden napszakban és hangulatban jól érezzük magunkat központi életterünkben.

 

 

 


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop