A fekete-fehér eleganciája

A fekete, a fehér és a fekete-fehér kombinációja időtlen klasszikus, mindig aktuális, ha lakberendezésről van szó. A két szín egymás ellentéte ugyan, mégis egységet alkot, együttesen használva letisztultságuk miatt már önmagukban is gyakorta keltik a luxus érzetét, erőt és eleganciát sugározva. A fekete-fehér örökké divat marad, bármilyen stílushoz könnyedén hozzáilleszthető, bármilyen cég kínálatában megtalálható, így nem kell attól félnünk, hogy lakásunk divatjamúlttá válik.
afeketefehereleganciaja 720

 

Fekete-fehérben is otthonosan
A fekete és fehér színpárosítás sokaknak ridegnek tűnhet, de egy jó tervezés, a színek megfelelő arányban és felületeken történő elrendezése harmonikus, kedves, kellemes megjelenést kölcsönöz a tereknek. Akár nagy egybefüggő felületen, akár apró mintás textileken keveredik a fekete a fehérrel, mindenképp megéri kísérletezgetni. Lehet akár világos a padló és fekete a mennyezet, vagy egytől egyik tarka az összes felület.

afeketefehereleganciaja 1
HEPHAISTOS

Fekete dominancia
Bátrabbak a fekete merészebb használatától se riadjanak vissza. Jól tervezett világítással igazán mély, drámai lesz az összkép, ahol az apróbb világos foltok, villanások szolgáltatják az enteriőr báját. A leheletnyi fehérek és aranyak, mint egy-egy lámpa vagy mint a csillagok az éjszakai égbolton, úgy tűnnek ki a fekete háttérből.

afeketefehereleganciaja 2
IKEA

Arannyal és zölddel
Az arany és a zöld tökéletes kiegészítői a feketének és fehérnek. Az arany használatával válik a dinamikus összkép luxusérzéssé, a zöld falak, növényzet, bútorok, kiegészítők pedig igazán természetközelivé, megnyugtatóvá teszik az élettereket. Egészen más hatás jön létre, ha csak apróbb bútorok, dekorok vagy ha egész falfelületek kapnak zöld színt. A kevésbé bevállalósak ez utóbbi módszerrel csempészhetik be kisebb mennyiségben a fekete-fehér színkombinációt otthonukba.

afeketefehereleganciaja 3
SKANDI TREND

Meleg színekkel kombinálva
Semleges színekkel, például halvány szürkékkel, drappokkal és visszafogott nem karakteres kiegészítő anyagokkal, burkolatokkal kombinálva a fekete és fehér színek kimondottan barátságossá válnak.

 

afeketefehereleganciaja 4
HEPHAISTOS
 

Elegáns részletek
A karakteresen elhelyezett – akár villanásnyi – fekete és fehér színfoltokkal tarkított lakás igazán elegáns összképet eredményez. Amennyiben törtfehér, csontszín, krémszín vagy halvány világosszürke szín szolgáltatja az alapot a feketének és a fehérnek, abban az esetben igazán finom, kiegyensúlyozott hangulat jön létre.

afeketefehereleganciaja 5
POLI-FARBE

afeketefehereleganciaja 6

DULUX

 

TOP 5 TREND

afeketefehereleganciaja 7

  • A FEKETE-FEHÉR TAPÉTÁK hosszú ideig szolgáltatnak izgalmas alapot egy-egy helyiségnek, a tarka kiegészítők pedig a visszafogott tereket teszik igazán izgalmassá.
  • A FEKETE ÉS FEHÉR SZÍNPÁRBAN az a jó, hogy bármilyen burkolat illeszthető hozzá. Jól mutat betonnal, fával, kővel, téglával, porcelánnal, márvánnyal, gyakorlatilag bármivel.
  • A HIDEG ÉS A MELEG SZÍNEK egyaránt tökéletesen igazodnak a feketéhez és fehérhez, így lényegében bármilyen színt, színcsaládot választhatunk kiegészítő színnek otthonunkba e színpár mellé.
  • NAPJAINKBAN DIVATOSAK a fekete kilincsek, bútorfogantyúk, csapok, vékony fémkeretes nyílászárók, tükrök és bútorok, amelyekkel mind-mind izgalmas részleteket csempészhetünk a sok fehéret tartalmazó terekbe.
  • HA AZ ARANY MELLÉ kristályt is párosítunk, igazán luxusotthon benyomását kelti életterünk.

 

 

 
 
 
 
 

 


Ezt követő cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop