A megfelelő lakásbiztosítás komoly bajtól óvhat meg

Lakásbiztosítás esetén is érdemes megkeresni azt a szolgáltatás-csomagot, amely adott díjak mellett a lehető legtöbb szolgáltatást nyújtja, amelyekkel akár több külön biztosítás kiváltható.

 

 

A Groupama Garancia Biztosító felhívja a figyelmünket azokra a káreseményekre is, amelyekkel nem mindig szoktunk számolni.

Az elmúlt évek tapasztalatai szerint egyre gyakrabban következnek be például szélsőséges időjárási események, és az ezek által okozott pusztítás nagysága is emelkedik. Sajnos gyakoribbak a betöréses lopás- és rablás károk is. Az egyre jobban felszerelt, emiatt egyre értékesebb nyaralók, hétvégi házak az elhagyatottság miatt pedig még a lakásoknál is jobban vonzzák a betörőket, így biztonságukról a legkésőbb a nyári időszak végén gondoskodnunk kell.

Lakásvásárláskor, vagy beköltözéskor nem lehetünk biztosak abban, hogy az épület tökéletes állapotban van, akár új építésű, akár régebbi ingatlanról van szó. A rejtett hiba lényege, hogy később, váratlanul valamilyen komoly károsodást okozhat a lakásban, családi házban. A kár helyreállítása legtöbbször halaszthatatlan, ilyen esetekben fontos egy erre a kockázatra is fedezetet vállaló lakásbiztosítás, ami alapján a biztosító szolgáltatást nyújt az ingatlan tulajdonosának.

Magyarországon és akár külföldön is bekövetkezhet olyan káresemény, amiért Magyarországon a Polgári Törvénykönyv, külföldön az ottani jogszabályok alapján az ingatlan tulajdonosát terhelheti kártérítési kötelezettség. Érdemes olyan konstrukciót választani, ami magában foglalja a felelősségbiztosítást is.


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop