Padlófűtésrendszer vezérlése okosan!

A szobahőmérséklet-szabályozás és a padlófűtési rendszerek vezérlése területén az Uponor a Smatrix Pulse rendszerét ajánlja, amely elérhető vezetékes és vezeték nélküli kivitelben is. Ez a rendszer mindent tud, amire a kivitelezőnek és végfelhasználónak szüksége lehet, legyen szó könnyű beüzemelésről, egyszerű kezelésről vagy karbantartásról. A megoldások energiahatékonyak, megbízhatók, egyszersmind jövőbe mutatók.

padlofutesrendszervezerleseokosan 720

Annyit halljuk manapság az okosotthon-vezérlés kifejezést, de valójában miért is nagyszerű az Uponor Smatrix Pulse összekapcsolva az Amazon Alexa vagy Google Home rendszerekkel, s miért nem csak egy újabb technikai „kütyü”? Kapcsolatban lenni mindig, mindenhonnan. Ez mára már alap, mindennapjaink része. Az Uponor Smatrix Pulse beüzemelhető egy okostelefonnal vagy tablettel direktben, anélkül, hogy az építési területen lenne kiépített internetkapcsolat. A felhasználó eldöntheti, hogy „csak a házban” szeretné használni kvázi mintegy zárt rendszert, vagy csatlakoztatja a rendszert az internethez, kiélvezve a rendszer minden előnyét és funkcióját, mint pl. software-frissítések, a szolgáltatások teljes körének távoli elérése stb. Az applikáció helyettesíti a fali kijelzőt, így sokkal kényelmesebb a vezérlés, és állandóan, bárhonnan elérhető, nem kell a falig sétálni egy beállításért. Az applikáció letölthető iOS és Android okostelefonokra is.

padlofutesrendszervezerleseokosan 1
Lévén, hogy egy app-on belül lehet beállítani a rendszert, és később ugyanebben történik a napi használat is, könnyebb lesz a kivitelező-végfelhasználó közötti kommunikáció, hiszen egyazon appot használnak. Mindemellett az Uponor is mindig rendelkezésre áll, a „segítség és támogatás” /“help and support” menün keresztül. Az Uponor segít megválaszolni a rendszer használatával kapcsolatban felmerülő minden kérdést. Manapság még legtöbb esetben a billentyűzetet vagy érintőképernyőt használjuk a számítógépek és az ember közötti kommunikációra, de a hanggal, szóval történő irányítás is egyre nagyobb teret hódít. A Google és az Amazon számos márka eszközére ajánl okosotthon-megoldást hangvezérlés használatával. Az Uponor Smatrix Pulse-ban megvan a lehetőség, hogy csatlakozzunk a Google Home vagy az Amazon Alexa rendszerekhez, amelyek révén számos egyéb szolgáltatás és eszköz is elérhetővé válik a jövőben. Ezt nevezzük jövőbiztosnak.

Uponor Smatrix Pulse app mobil eszközökre
Az Uponor Smatrix Pulse intuitív számos nyelven elérhető felhasználóbarát felület, amely megkönnyíti a felhasználó számára a vezérlést, a segítség szövege elérhető közvetlenül az appban. Az appban lehetséges különböző profilok beállítása, így beállítható akár szobánkénti, egyedi ECO profil is, automatikus hőmérséklet-szabályzással, egyedi ECO, átmeneti ECO beállítás hosszabb nyaralás idejére, a szobák hőmérséklete egyedileg, bárhonnan állítható (ha rendelkeznek külön termosztáttal), az „Otthon/Távol” gomb segít az energia/költségek megtakarításba. A páratartalom-érzékelővel ellátott Uponor termosztátok használatával az app mutatja az előző hét trendjeit, segítve a felhasználót. Az app rendszerüzeneteket, figyelmeztetéseket is küld, például fontos információ lehet, hogy a vezeték nélküli termosztát eleme lemerül, ki kell cserélni.
padlofutesrendszervezerleseokosan 2
Előnyök még egyszer dióhéjban:

  • intuitív vezérlés az app-on keresztül;
  • egyszerű energiamegtakarítás az „Otthon / Távol” gombbal;
  • előre beállított vagy egyedi ECO profilok;
  • hőmérsékleti trendfigyelés, alapérték és relatív páratartalom szobánként;
  • hasznos figyelmeztetések, rendszerüzenetek.

padlofutesrendszervezerleseokosan appsrorelogo  padlofutesrendszervezerleseokosan googleplay
Olvasson többet a Smatrix Pulse-ról termékoldalunkon!

 

 


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop