Roto: kilincs antibakteriális bevonattal

Mindennapi életünk használati tárgyainak higiéniája a koronavírus kapcsán teljesen új megvilágításba kerültek. Az emberi tenyéren körülbelül 150 féle baktériumtípus található, ezek terjedésében környezetünknek elvitathatatlan szerepe van. De gondoljunk bele: milyen jó, ha például kilincseink fertőtlenítésével nem kell foglalkoznunk, mert eleve megfelelő védelemmel ellátottak.

rotokilincsantibakterialis 720

Napjainkban a tisztaság és a fertőtlenítés más szerepet játszik már életünkben, mint eddig. Azzal mindenki egyetért, hogy a kilincsek mostanság a leggyakrabban fertőtlenített felületek közé kerültek, míg korábban előfordulhatott, hogy alapvetően kimaradtak a takarításból. A megváltozott hozzáállásra rekord gyorsasággal reagált néhány cég, köztük a minőségi tetőablakokat gyártó Roto is. Újdonságuk az új, hosszú távú antibakteriális védelmet nyújtó bevonat a kilincseken, amely csökkenti a mikroorganizmusok, például a baktériumok és gombák számát, illetve megakadályozza azok továbbterjedését. Az antibakteriális bevonat gondoskodik az azonnali hatásról, amely mind az emberek, mind pedig a környezet számára ártalmatlan.

Ezüstionnal a hatékonyságért
Az ezüstion természetes fertőtlenítő tulajdonsággal rendelkezik, hatékonyságát évek óta alkalmazzák élelmiszeripari gyárakban, egészségügyi intézményekben, illetve a vendéglátóiparban. Ennek megfelelően a Rotonál kifejlesztett ezüstion-bevonatú tetőablakkilincsek eleget tesznek a fokozott higiéniai követelményeknek, hosszú távú antibakteriális védelmet biztosítanak a mikroorganizmusok számának csökkentésével és azok terjedésének megfékezésével. A kilincsen lévő bevonat hosszú ideig hatékony marad, és a külső hatások – mint például az UV sugárzás – sem gyengítik védelmét. Az anyag tartós megjelenést nyújt, ugyanis kopásmentes, nem igényel karbantartást, emellett pedig természetesen ártalmatlan az emberi szervezetre. A tetőablakkilincsek így tehát a szokásos módon használhatók és tisztíthatók.

rotokilincsantibakterialis 1
Megoldás különféle modellek esetén
Mostantól a Designo R3/R6/R7/R8 típusú tetőablakok alapkivitelben antibakteriális bevonatú kilinccsel vannak felszerelve. Ha az említett típusokban gondolkodik, érdemes az adott helyhez igazítani választását. A Designo R3-as modell olyan oldalra nyíló tetőkibúvó, amely a lakótérből biztosítja a tetőre való kijutást. A kibúvó szárnya a beépített gázrugóknak köszönhetően oldalra nyílik, rendeléstől függően balra vagy jobbra. Ha a középen billenő ablakszárny és az alsó antibakteriális kilincs ideálisabb otthonunka, akkor a Designo R6-os a megfelelő választás. Az ablak alapesetben 2-rétegű üveggel rendelkezik, de a hőveszteség minimalizálása érdekében kérhető 3-rétegű kivitelben is.
A kínálat egyik legnépszerűbb modellje a Designo R7, amely a felső harmadban billenő ablakszárnnyal és alsó kilinccsel rendelkezik. Ennek a hagyományoshoz képest jóval magasabban van a billenési pontja, így az átlagnál magasabbak is könnyedén hozzáférnek. További előny, hogy az ablakszárny nyitott állapotban sem nyílik be a tetőtérbe, így ha az ablak szúnyoghálóval is el van látva, akkor is teljes terjedelmében nyitható.
Az R8-as típus felnyíló kivitelben érhető el. Az alsó kilincsnek köszönhetően könnyedén elérhető, legyen szó nyitásról vagy egyszerű résszellőztetésről. A biztonságról pedig az új antibakteriális kilincsek gondoskodnak, amelyek után gyártott kivitelben is kaphatók minden Designo és RotoQ modellhez – garantálva az egyszerű és kényelmes átalakítást.

További információ: www.roto.hu

 

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop