EGLO Frania lámpa – egyszerű és nagyszerű világítás

Ízléses, stílusos, ugyanakkor nem hivalkodó lámpát keres modern stílusú lakásába? A praktikus és vonzó Frania családot érdemes megtekinteni az EGLO lámpakínálatából, amely különböző színhőmérsékletben, méretben, formában és felszereltséggel kapható!

eglofranialampa 720

A modern stílusú, különösképpen a kisebb méretű otthonokba, ahová nem szeretnénk túl színes vagy díszes lámpát választani, kiváló megoldás az EGLO lámpakínálatának Frania fantázianevű lámpacsaládja, amely különböző méretben, fehér színben, meleg fehér színhőmérséklettel (3000K), valamint kizárólag a hazai választékban akár semleges fehér (4000K) színhőmérséklettel is választható.
De mit is kell tudnunk a színhőmérsékletekről? A melegfehér szín az otthoni békés, nyugodt pihenést segíti: meghitt baráti beszélgetések mellé az étkezőbe vagy a nappaliba, valamint pihenéshez, meghitt együttlétekhez hálószobánkba tökéletes megoldás. Ezzel szemben a semleges fehér már inkább élénkítő hatással lehet ránk, így a konyha, fürdőszoba, dolgozószoba világításához javasoljuk (fürdőszobába, teraszra természetesen az IP44-es védettséggel rendelkező típus ajánlott!).

eglofranialampa 1

Az egyszerű, de nagyszerű, kerek és négyszögletes formai kialakítást lehengerlő ár-érték arány teszi még kívánatosabbá, széleskörű felhasználást kínálva számunkra.

eglofranialampa 6

Az egyszerű formát ugyanakkor az EGLO egy egyszerű, kristályos hatású megoldással teszi elegánssá. Anyaga tehát mégsem kristály (aminek számos előnye van, például ezért megfizethető, a lámpa nem súlyos, könnyen alkalmazhatjuk álmennyezetes megoldásokra, gipszkarton felületekre is, továbbá könnyen takarítható), hanem egy speciális effekttel kialakított, kristályos hatású műanyag. Az esztétikus, tetszetős látvány viszont önmagáért beszél, termék anyaga, egyedi kialakítású textúrája még a profi lámpaimádókat is megtéveszti.

eglofranialampa 3

Ha lakásunk, házunk könnyű szerkezetes, szintén ideális megoldás ez a mutatós, mégis letisztult termékcsalád, amely ugyanakkor változatos méretben, kialakításban kínál egyedi lehetőségeket.

Az EGLO Frania termékcsalád bizonyos típusai távirányítóval és/vagy magyar nyelvű applikációval szabályozhatók.

A Frania lámpák családján belül ez idáig 22, 28, 33, 43 cm-es átmérő vagy szélesség közül választhattunk, ám hamarosan elérhető lesz a termék az igazán mutatós, 53 cm-es négyszögletes kivitelben is. Természetesen a kisebb lámpák fényereje sem kicsi: a legkisebb termék is tökéletesen bevilágít egy 4 négyzetméteres helyiséget. Egy kisebb méretű lakásban is növelhető optikailag a tér a megfelelő fénnyel, ugyanakkor a tágas, modern enteriőrök esetén egy nagyméretű Frania lámpa igazán impozáns, dekoratív, magával ragadó látványt nyújt.

eglofranialampa 7

Rendelkezzünk tehát kisebb, átlagos vagy nagy és impozáns terekkel otthonunkban, bármelyik EGLO Frania termék élettereink praktikus világítása, méltó dísze lehet, ugyanakkor energiatakarékos leddel működtethető megoldás.

Ha szeretne még többet megtudni az EGLO lámpákról, az EGLO hivatalos oldalán megteheti: https://www.egloshop.hu/eglo-frania-led-mennyezeti-lampa
Vagy látogasson el Dunakeszire az EGLO hivatalos bemutatótermébe és mintaboltjába, illetve az Önhöz legközelebb található partnerüzlet egyikébe.

Ahogy az EGLO szlogenje is jelzi:

„ Az én lámpám az én stílusom”,

 

azaz mindenki megtalálja az igényeinek, pénztárcájának megfelelő lámpát az EGLO szaküzleteiben.

 

eglofranialampa 8 

 

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop