Mielőtt klímát vásárolna…

Klímát első sorban beltér hűtése céljából vásárolunk. A megfelelő és állandó hőmérséklet nem csak a produktivitásban segít, hanem pihenőidőnk minőségét is növeli. Hangulatunkat és egészségi állapotunkat nagyban befolyásolja a hőérzet. Ha túl hideg van, vagy túl meleg, az szervezetünket megterheli és fáradtabbak, ingerlékenyebbek leszünk, ezért a napi maximális produktivitás elérése és megtartása szempontjából is elengedhetetlen, hogy megfelelő minőségű és teljesítményű klímaberendezést válasszunk.

 

faktor

 

Egészség

Az allergiás betegek számára az újabb klímák áldásos újítása, a pollen, por és állatszőr kiszűrési képesség, amely az említett irritáló anyagokat képes semlegesíteni a levegőben. Így nagyban megkönnyíti az életünket, az otthoni munkát, vagy pihenést, a légúti megbetegedések leküzdését, semlegesítését egy professzionális, több profilú szűrőberendezéssel ellátott klíma.

Gazdaságosság

A legújabb típusoknak már alacsonyabb az energiaigényük, mint az elődeiké, ráadásul kifinomult rendszereiknek hála, többféleképpen is programozhatók, például napszaknak megfelelően.

A klímaberendezés szíve a kompresszor. Ennek minősége alapvetően befolyásolja a fogyasztást és az élettartamot is! Az egyes modellek között akár 50% hatékonyságkülönbség és több évnyi
élettartam-különbség is lehet! A két legfontosabb változat a kompresszorok – és más motorok esetében is – a ki-bekapcsolós (on-off) és az inverteres meghajtású, ami lényegében egy fokozatmentes fordulatszám-szabályozás. Az utóbbi pár évben kezdett a klímaberendezésekben is meghonosodni. Ha valaki nagyon igényes a zajra, a fogyasztásra, a hatékonyságra akkor ilyet válasszon! Ma már létezik olyan klímakészülék is, aminek minden motorja inverteres vezérlésű. Ezek rendelkeznek a legjobb hatékonysággal. Hátrányuk, hogy bármilyen hiba esetén a javításuk bonyolult és költséges.

Ami igazán gazdaságossá teszi a legújabb klímákat, hogy télen fűtés-kiegészítésként is remekül helytállnak és éves szinten radikálisan képes csökkenteni a gázszámlánkat. Átmeneti időszakokban, tavasszal, ősszel, teljes egészében képes kiváltani a gázfűtést. Ezért egy klíma kiválasztása során nem árt előre és több dimenzióban gondolkodni, hisz ezzel nem keveset spórolhatunk. A környezettudatosság és a gazdaságosság már alapkövetelmény.

Ha még csak most gondolkodik klímavásárláson, és megbízható készüléket szeretne…

KÉRJE EGYEDI, SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATUNKAT!

faktorklima.hu


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop