Hűtőszekrények

A hűtőszekrény az egyetlen háztartási készülék, amit állandó munkára fogunk. A nap huszonnégy órájában végzi a dolgát, így jó, ha energiatakarékos. A legkényesebb és kedvenc ételeinket is tárolja, így jó, ha megbízható. A konyha egyik fo darabja, így jó, ha megnyero a külseje. Válogasson velünk!

 

01

 

03Hotpoint: forradalmi hűvösség

A Hotpoint új, kiemelkedően modern hűtőgép-termékvonalával forradalmasítja a hűtés fogalmát: a High Definition (HD) azért dolgozik, hogy az ételek tökéletesen frissek maradjanak. Az innovatív Active Oxygen technológia az aktív oxigénmolekulák (ózon) időzített kibocsátásának köszönhetően az ételek egészségesebb és tartósabb konzerválását garantálja (9 napig friss marad, megtartva eredeti színét és állagát, miközben a mikroorganizmusok 90%-kal, a kellemetlen szagok pedig 70%-kal csökkennek).

» Active Oxygen technológia » Hygiene Advance technológia: ezüstionos antibakteriális beltér » Hi-Defence penésztaszító és antibakteriális tömítések » No Frost jegesedésmentes hűtési rendszer » Air technológia: egyenletes levegőáramlást biztosító cirkulációs rendszer » Touch kijelző, dual világítás » 0°C-os Food Care Zone rekesz » Szuper fagyasztás » Easy Ice jégkockatartó » A++ energiaosztály » Ára: 179 990 Ft

www.hotpoint.hu, www.haztartasigepeinkrol.hu

 

02Hotpoint Quadrio: stílus négy ajtóra

Hosszú, kecses acél fogantyúk, aszimmetrikus dizájn, LEDvilágítás, 470 liter kapacitás, High Definition (HD) hűtés. Ez csak néhány jellemzője a modern és igazán eredeti Hotpoint Quadrio alulfagyasztós hűtőgépnek, amit minden technológiai bravúrral felszereltek, amit ma ismerünk. Maga a megkomponált stílus négy ajtóra.

» Air technológia: nedvességtartalmat optimalizáló cirkulációs rendszer » Hygiene Advance: speciális ezüstionos antibakteriális beltér » Hi-Defence penésztaszító és antibakteriális tömítések » Food Care Zone: 0°C-os, speciálisan hal és hús tárolására kifejlesztett rekesz » No Frost jegesedésmentes hűtési rendszer » Twist Ice Device jégtálca és gyorsfagyasztó a mélyhűtő térben » A+ energiaosztály » Csillogó fekete, inox és fehér színben » Ára: 249 990 Ft (fekete, fehér), 259 990 Ft (inox)

www.hotpoint.hu, www.haztartasigepeinkrol.hu

 

 

07Samsung: praktikum lenyűgöző kivitelben

A Samsung okos konyhai megoldásainak legújabb tagjai a felülfagyasztós hűtőszekrények. Korszerűek, energiatakarékosak, megbízható teljesítményük modern külsővel párosul, ahogyan ezt a Digital Blue LED kijelzővel és vezérléssel ellátott csúcsmodell is bizonyítja.

» Samsung Digital Inverter Kompresszor: hőmérséklet-szabályozás intelligens vezérléssel » No Frost technológia » Gyorsfagyasztás üzemmód: italhűtésre, halak, húsok frissen tartásához » Automata jégkockakészítő » Páradús zöldséges fiók » Teljesen kihúzható, görgős polcok » 10 év gyártói garancia a kompresszorra » A+ energiaosztály » Ára: 149 900 Ft-tól

okosotthon.samsung.hu

 

 

 

06Electrolux FreshPlusTM: szép és intelligens

Az iF Design-díjjal kitüntetett alulfagyasztós kombinált hűtőszekrényben a hideg levegő egyenletesen kering, így minden polcon azonos a hőmérséklet, ezért úgy pakolhatjuk be az ételeket a hűtőbe, ahogy akarjuk. Ráadásul a hűtőtérben a páratartalom kiemelkedően magas (65–90%), így az ételek akár 3-5 nappal tovább megőrzik frissességüket.

» Szaténszürke ajtó fekete érintőkapcsolós felülettel és LED kijelzővel » A++ energiaosztály » No Frost fagyasztótér-technológia » Ajtóriasztás, hőmérséklet-riasztás (fény és hang) » Intenzív hűtés » Gyorsfagyasztás automata kikapcsolással » Holiday funkció » Ára: 279 900 Ft

www.electrolux.hu

 

 

 

 

04AEG ProFreshPlusTM: a megtestesült elegancia

A Neue Kollektion termékcsalád ifjú tagja ez az alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény. Megjelenésében követi az AEG 125 éves hagyományát, mely szerint a forma és a funkció teljes összhangban létezik. A fekete üveg, érintőkapcsolós kezelőpanel olyan, akár egy ékszerdoboz teteje. És valóban értékeket rejt: kényelmet, ugyanakkor professzionális funkciókat, programokat is nyújt. Arra tervezték, hogy az élelmiszerek akár 7-10 napig megőrizzék nedvesség- és vitamintartalmukat.

» Érintővezérlés LCD-kijelzőn, belső LED-világítás » A+ energiaosztály » Csupán 44 dB zajszint » Frissen tartó rekesz » Magashőmérséklet- és nyitottajtó-riasztás: hang és kijelzés » Coolmatic és Frostmatic funkció az étel gyors lehűtésére és fagyasztására » Vakáció funkció » Ára: 209 900 Ft

www.aeg-electrolux.hu


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop