Legyen napellenzője még nagyobb biztonságban!

A napellenzőket védeni kell a nagyobb erejű szél ellen. Egy egyszerű, alig észrevehető megoldás ehhez az Eolis 3D WireFree RTS szélérzékelő. Az elemes érzékelő a napellenző kilengését figyeli szeles időben és amint az egy határérték közelébe kerül automatikusan behúzza az árnyékolót. Így napellenzője nem károsodik még akkor sem, ha véletlenül elfelejtette azt behúzni.

 

 

 

 

 

A Somfy innovációja minden könyökkaros napellenzőhöz:

MEGBÍZHATÓ

A működési elv rendkívül egyszerű. Nem a szél erősségét méri, hanem a kitekert napellenző mozgását mindhárom irányban (3D: 3 dimenzióban). Heves szélben az érzékelő automatikusan egy rádiójelet sugároz a motorhoz, mely azonnal behúzza a napellenzőt.

 

 

ÉSZREVÉTLEN

A 3D technológiának és az elemes működésnek köszönhetően a rádiós szélérzékelő a homlokcső bármely részén elhelyezhető. Vezetéket egyáltalán nem kell használni. Az érzékelő 3 színben kapható: fehér, fekete és halványszürke és szinte teljesen észrevétlen marad.

 

 

OKOS

A szélérzékelő automatikának köszönhetően a napellenző teljes védelmet élvez. A rendszer nem igényel áramellátást, és az elemcsere következtében minden korábbi beállítás megmarad.

 

 

 

 

 

Eolis 3D WireFree RTS bronz Eolis 3D WireFree RTS fekete Eolis 3D WireFree RTS fehér

 

Somfy-Tipp a nagyobb kényelem érdekében

Ideális esetben a szélérzékelő kiegészül egy napelemes fényérzékelővel, Sunis Wirefree RTS és a Telis 4 Soliris RTS távirányítóval. A fényérzékelő automatikusan kiengedi a napellenzőt napsütés esetén, így a balkon vagy terasz nem melegszik fel. A távirányítóval pedig igény szerint működtetheti napellenzőjét, külső világítását vagy hősugárzóját.

Keresse a Somfy partnereket országszerte!

 

A cikkben található fotók a Somfy SAS tulajdonát képezik (© Somfy SAS).

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop