Fogja, hogy ne legyen a vegyszerek foglya!

Az üzletek polcai tisztítószerektől roskadoznak: mind azt ígéri, a másiknál tisztábbra takaríthatjuk vele otthonunkat. Közben üstökösként tör elő a forradalmi, vegyszermentes takarítást lehetővé tevő mikroszálas technológia. De mit is takar a fogalom, és valóban forradalmasítja a takarítást?

 

vegyszer

Egyre több szakember állítja, hogy a lassan népbetegséggé váló allergia egyik fő kiváltója az emberi szövetekbe jutó közel 300 testidegen anyag, amelyek többek között az ipar által létrehozott kozmetikumoknak, tisztítószereknek köszönhetők. Otthonunk vegyszeres tisztán tartása ugyanis egyenlő környezetünk elszennyezésével, valamint saját magunk (és családunk) fokozatos megmérgezésével – a különféle vegyszerek nem csak belégzés révén és bőrön keresztül jutnak szervezetünkbe, de (bármilyen furcsa) ivás, táplálkozás útján is.
Létezik egy módszer, amely felveszi a versenyt a vegyszeres takarítással. Használatával a tisztítószerek több mint 95 százaléka megtakarítható, költség- és időkímélő, háztartásokban és cégeknél egyaránt beválik: fizikai-mechanikai tisztítás Ha-Ra® Technológiával. Ez annyit jelent, hogy a szennyeződést nem vegyszerrel (kémiai úton) távolítjuk el, hanem mechanikusan (fizikailag). A módszert egy német takarítási szakember fejlesztette ki és szabadalmaztatta, miután saját és alkalmazottai bőrén tapasztalta a vegyszerek allergiát kiváltó mellékhatásait.

Csodakendők

Ha a Ha-Ra® textilekkel takarítunk, csupán tiszta vizet kell használnunk: a víz fellazítja, a milliónyi kis „hurok és horog” feldarabolja és foglyul ejti a szennyeződést, amelyet az anyag magában tart. A parányi elektrosztatikus szálak elektromos töltésük révén mágnesként vonzzák magukhoz a porszemeket. A kendők karc nélkül tisztítanak, így akár kényes felületeken (üveg, CD, műanyag vagy kerámia) és szárazon is használhatók. A vevők által csodakendőkként aposztrofált Ha-Ra® törlőkendők a látható szennyeződéseken felül a felületeken lévő baktériumokat is eltávolítják, ezt laboratóriumi tesztekkel is bizonyították.

Ápoló- és mosószerek

A szennyeződés mértékétől, a tisztítandó felület fajtájától függően választjuk ki a megfelelő szálkiképzésű textilt. Ahhoz, hogy a technológia teljes és átfogó legyen, a környezetben lebomló, koncentrált növényi és ásványi alapú ápoló- és mosószerek egészítik ki a kínálatot, amelyekből a „hagyományos” szerek mennyiségének töredéke elegendő.

 

 

 

Miért a Ha-Ra®?

– Kiváltjuk az agresszív, környezetszennyező vegyszereket.
– Kimagaslóan hosszú élettartamuknak köszönhetően (háztartási viszonylatban 5-6 év!) szinte nem képződik hulladék.
– A vegyszerhasználat minimalizálásával megóvjuk a bőr, nyálkahártya, légzőszerv egészségét, és a lakás levegőminőségét is.

A világ ötven országában jelen lévő technológia 10 éve Magyarországon is megjelent a Kántor Tisztítástechnika Kft. jóvoltából.

A cég havonta különböző termékkörre kínál jelentős kedvezményt, és lehetőséget biztosít arra, hogy vásárlás előtt az otthonunkban, vagy a bemutatóteremben meggyőződhessünk az eredményes használhatóságukról.

www.ha-ra.hu


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop