Hallhatatlan high-tech

ELICA, a páraelszívó-specialistaAz Európában eladott páraelszívók több mint negyven százaléka származik az ELICA csoport nyolc gyárának valamelyikéből (beleértve a más márkák számára gyártott készülékeket is). Emellett a csoport a páraelszívókban használt motorok egyik legnagyobb gyártója világszerte. Az elmúlt közel negyven évben 53 millió család választotta világviszonylatban az ELICA elszívóit.

 

 

Ebben a kiváló minőség és teljesítmény, a számos szabadalmaztatott innováció mellett bizonyára nagy szerepet játszott a rendkívül széles választék és persze a szemet gyönyörködtető dizájn is.

{gallery}images/stories/verysimple/ecorgan{/gallery}

Deep Silence a lelke
Az Elica Deep Silence (EDS3) rendszerrel felszerelt páraelszívók a világon a legcsendesebbek: a hagyományos háztartási páraelszívók zajszintjéhez képest 35 százalékos zajcsökkenéssel üzemelnek, alacsony fokozaton szinte nem is észlelhető a zaj. Míg a zajszint lecsökkent, a légelszívás teljesítménye változatlan maradt: az EDS3 rendszerrel felszerelt páraelszívók a piacon elérhető leghatékonyabb és legnagyobb teljesítményűek közül valók. Az EDS3 rendszer az Elica exkluzív szabadalma.

Evolution a teste
Az Evolution rendszer megalkotása forradalmasította a világ konyháit. E fejlesztéssel a készülékek légszállító rendszerét, a zsír- és szagelszívó szűrőket, valamint a világítást mind egy acél cilinderbe gyűjtötték, így a páraelszívók világos és elegáns dizájntárgyakká lényegültek át, amelyek a legkifinomultabb környezetbe is beilleszthetők. Az Evolution rendszer exkluzív Elica szabadalom.


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop