Por volt, por nem volt…

Tollseprű a porszívóbanEgy alapos portalanítás a lakásban akár fél napot is elvehet az életünkből, és a végére majd’ leszakad a derekunk, mire az összes nehezen elérhető helyet is letakarítjuk. Gondolta volna, hogy ezt a hosszú és fáradságos munkát pillanatok alatt, akár porszívózás közben is elvégezhetjük, ha a megfelelő eszköz van a kezünkben?

 

 

Az Electrolux felmérése szerint az európai háztartások majd hatvan százalékában tollseprűt használnak a nehezen elérhető helyek és a bútorok portalanításához. A tollseprűnek és a hagyományos portörlő eszközöknek azonban külön tárolóhely kell, és használat után ki kell rázni őket, például az ablakban vagy az erkélyen, ami nem túl higiénikus megoldás. Eddig elképzelhetetlennek tűnt, hogy a padló, a szőnyegek és a különböző kárpitok mellett a nehezen elérhető tárgyakat – mint például a lámpákat vagy a képkereteket – is letakaríthassuk a porszívó segítségével. Mostantól azonban a könyvespolc tetején lévő könyveket is kényelmesen portalaníthatjuk. Az Electrolux tollseprűvel szerelte fel két vadonatúj porszívóját, hogy minden kéznél legyen a gyors és kényelmes takarításhoz.

{gallery}images/stories/verysimple/tollsepru_a_porszivoban/f{/gallery}
 

A porzsák nélküli Electrolux SuperCyclone dust&gone és a porzsákos Electrolux Jetmaxx dust&gone úgy teljesít a lakásban, mint egy versenyautó a jól megépített versenypályán. Elképesztően gyorsan szívják a port, ráadásul a hagyományos padlófelületek mellett a vastag ágybetétek, vagy a sűrű szövésű, hosszú szőrű szőnyegek tisztítására is tökéletesen alkalmasak. Az új, dust&gone megoldással pedig már a nehezen elérhető helyeket is egyszerűen letakaríthatjuk.


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop