NOX Tomi és az indián sátor

Legyen szó akár hétköznapi bevásárlásról, családi kirándulásról, vagy kimerítő koncertturnéról, a gyorsaság, a szépség és a megbízhatóság hármasa nem luxus többé! Nagy Tamás, a Nox együttes frontembere mesélt munkáról, családról, népszerűségről és természetesen leendő új autójáról.

 

 

NT: A Peugeot a szívem csücske – most is oroszlános autót vezetek, egy 206 SW-t, ám ezt hamarosan kinőjük: Vera, a feleségem ikreket vár! Anna és Luca október végén, november elején érkezik meg, és az iker babakocsi a mostani autónkba nem férne be. Ezért döntöttünk úgy, hogy keresünk egy nagy családi járgányt. Mikor megláttam az új Partner Tepee-t, azt mondtam: kész, én szerelmes lettem! Az égvilágon mindent bele lehet pakolni, és így is

 

kényelmes benne az utazás. Régóta vagyok kapcsolatban a Peugeot Centrál Csoporttal, itt szerencsére alkalmazkodnak a „rohanó életmódhoz”. Náluk mindig az ügyfél az első és ez nekem nagyon szimpatikus.

 

Megkérdeztük Verát is, hogy mi a véleménye az új Partnerről.

V: Először picit féltem, hogy tudom-e majd vezetni ezt a nagy autót, szerencsére könnyen ment. Nagyon nagy előnye a magassága, tökéletesen belátható az út vezetés közben, és nekem ez igen fontos szempont. Én egy Peugeot 107 modellből ültem át, a két kocsi közti méretkülönbség igencsak számottevő. Ennek ellenére a Tepee-vel parkolni is meglepően könnyű, hasmagassága új tereket nyit a vezetésben. Az első próbaút után ki sem akartam szállni belőle.

NT: Ezt tanúsíthatom, alig akarta a slusszkulcsot visszaadni. Nézegettünk persze más modelleket is. Szóba került a 4007, valamint a 308 SW is, ám az új Partnernek az is nagy előnye, hogy a méreteihez és felszereltségéhez képest igen versenyképes az ára. Kipróbáltuk: a három különálló hátsó ülésnek köszönhetően a feleségem a két gyerekülés közé kényelmesen be tud ülni, sőt két kutyusunk is velünk tarthat, nem beszélve a várható sok pakkról.

Nagy változásnak néznek elébe Tamásék, ahogy a Nox is teljesen megújul. Várnak mindenkit szeretettel októberben a nagy koncerten!

Igazi PARTNER, nagy családoknak is

Azt mondom Partner, azt mondod kis-haszongépjármű. Azt mondod, kis-haszongépjármű, azt mondom, mégsem: inkább nagy családi autó. A Peugeot Partner eredetileg áruszállítónak
született, ám a francia konszern mérnökei úgy gondolták, a ma oly divatos egyterűek világában miért is ne lehetne éppen ebből nagy családi kombit kreálni – Így született meg a Tepee. A szó kerek alapú, csúcsos indián sátrat jelent. A törzsfőnökök használták, gyorsan szét lehetett szedni, és össze lehetett rakni, így a vándorló törzsek bárhová könnyen magukkal vihették. Akárcsak a ma embere a Peugeot legújabb autócsaládját, a Tepee-t.

A Partner Tepee alaptípusa 1,6-os, kilencven lóerős benzinmotorral már 3.140.000 forintért hazavihető, míg ugyanez a felszereltség a dízel változatban 3.640.000 forintba kerül. A Confort kivitelben benne van az ABS, a vezetõ és utas oldali légzsák, 2 db elektromos ablakemelő, a tolóajtó, a központi zár, a színezett üvegek és a szervokormány. Ám aki ennél is többre vágyik, választhatja a Prémium, vagy az Outdoor kivitelt is, a legdrágább 110 LE dízel Tepee ára így is alig lépi át a 4,5 millió forintot.

Az autóról bővebben „A négy keréken járó indián sátor” c. cikkünkben olvashatnak, illetve részletes felvilágosítást a Peugeot Centrál Csoport kereskedéseitől kaphatnak:

Peugeot Centrál Budapest
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 1/a
Telefon: 1/455 1010
www.peugeotcentral.hu

Peugeot Sárkány Budapest
1194 Budapest, Nagykőrösi út 162
Telefon: 1/347 1900
www.peugeotsarkany.hu

Peugeot Centrál Debrecen
4030 Debrecen, Mikepércsi út 73/c
Telefon: 52/48 5050
www.centraldebrecen.hu

Peugeot Centrál Nyíregyháza
4400 Nyíregyháza, Debreceni út 01568/62 hrsz
Telefon: 42/46 1474
www.centralnyiregyhaza.hu


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop