Könnyűszerkezetes garázsok

Gyors és gazdaságos felépíthetőségük miatt népszerűek a könnyűszerkezetes épületek. Energiatakarékosak, hamar elkészülnek és fix, pontosan tervezhető a költségük. Mindez igaz a garázsokra is.

 

 

A garázsépítéssel kapcsolatos szokások is sokat változtak az elmúlt években, s a vevők igényeihez igazodva a lehetőségek tárháza is folyamatosan bővült, bővül, nagy teret kaptak a fémgarázsok is.

 

 

Modern technológia

 

Cégünk, a Tájfun System Kft. a garázsok és kisépület-rendszerek széles választékával várja a vevőket. Épületeink az egyszerűbbektől a luxuskivitelig számos változatban készülnek. Célunk a magas színvonalú alapanyagok felhasználása, az acélipar folyamatosan bővülő legmodernebb technológiájának alkalmazása. A Ruukki Hungary Kft. trapézlemezei és szendvicspanelei, valamint a Hörmann Hungária Kft. billenő és szekcionált kapui biztosítják termékeink kimagasló színvonalát.

Előre gyártva

Minden elem előregyártott és gondosan megmunkált, közúton jól szállítható. A garázsok, hasznos kisépületek felállításakor sem a kert, sem az építési terület környezete nem sérül, nincs építési törmelék. Az elemek csavarkötéssel rögzítettek, ennek köszönhetően az épületek megőrzik mobil jellegüket. A korszerű gyártási technológia érdeme az azonos, magas minőség, az esztétikum, a kellemes látvány.

Standard és egyedi kivitelek

A standard típusok szóló és dupla változatban kaphatók, de természetesen egyedi igényeknek megfelelő épületeket is kivitelezünk. Lakóközösségeknek a sorgarázst ajánljuk.
Kifejlesztettük az ügyes kezű és barkácsolni szerető vevőinknek az egységcsomagban kapható mobilgarázsunkat is. Ez a termékünk szerelési útmutatóval ellátva vásárolható meg telephelyünkön akciós, bevezető áron.
Opcióként kérhető ablak, oldalajtó, csatorna, valamint elektromos kapumozgatás.

Termékeinket egész Magyarország területén kiszállítjuk, és kulcsrakészen adjuk át – a garanciális feltételeket biztosítva. S még egy lényeges szempont: áraink – viszonteladóink közreműködésével – mindenütt azonosak.


Tájfun System Kft

2377 Örkény, Ilona Majori út 1.
Mobil: 30/955 1210; 30/942 6751
Tel/Fax: 29/310 130
www.mobilgarazs.com
www.tajfun.hu
gombarg@monornet.hu
hrubosj@monornet.hu


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop