Motorkerékpárok – tavaszi ébresztő

Lassan vége a télnek, a motorozás szerelmesei reménykedve figyelik az időjárást, s várják a kedvező pillanatot, hogy ismét nyeregbe pattanhassanak. Mielőtt azonban újból az országút vándoraivá válnának, érdemes figyelmesen átvizsgálni a kedvencet annak érdekében, hogy a teljes szezonban gond nélkül élvezhessék a „két kerék” nyújtotta szabadságot.

 

 

Még a tavasz, a motorozás első szezonja előtt érdemes végiggondolni a teendőket, így marad idő mindent alaposan elvégezni.

Tennivalók – sorba szedve A motorkerékpár téli álomból való ébresztésekor az első és legfontosabb a szemrevételezés, az olaj és olajszűrő, valamint a hűtőfolyadék cseréje (ha folyadékhűtős a gépjármű). Ezt követi a fék ellenőrzése, a kopott alkatrészek cseréje, a fék-olajszint, vagy ha bowdenes, akkor a huzalok állapotának vizsgálata, szükség szerinti javítása, cseréje, beállítása. Nem maradhat el az első és hátsó kerekek felfüggesztésének, a hajtólánc vagy kardántengely, a vázszerkezet alapos átvizsgálása, a lánc tisztítása, olajozása (általában láncspray-vel). Ne feledkezzünk el a világítás és az akkumulátor állapotának ellenőrzéséről, feltöltéséről. A léghűtéses gépeknél alaposan tisztítsuk meg a hűtőbordákat. Minden szivárgásra utaló nyomot vizsgáljunk meg, ha szükséges, cseréljük a tömítést.

Touratech-kiegészítők Ha mindezt lelkiismeretesen elvégeztük, jöhet a megálmodott kiegészítők feltérképezése, megrendelése, felszerelése. Nagy segítségünkre van ebben a TOURATECH, mivel minden típusú márkához és stílushoz tud ajánlani kiegészítőket. Egyaránt kínál gazdag választékban felszereléseket országúti, offroad és túramotorozáshoz. Gondosan kidolgozott, praktikus, stabil, megbízható eszközöket gyártanak a GPS-tartóktól kezdve a túradobozokon át a tanktáskáig. A motor érzékeny pontjait védő takarólemezek, bukócsövek, szélvédő magasítók, fűthető ülések, motoros alsóruhák és még számtalan, a képzeletünket meghaladó praktikák és egyéb kiegészítők tehetik még nagyobb élménnyé a motorozást.
„Túra, rally, verseny, technika: egyszóval TOURATECH, hogy a motorozás még nagyobb élmény legyen”!
Atlantic Star 2000 kft.
Budapest, 1097, Táblás utca 36-38.
Tel/fax: 1/280 1624
www.midland.hu
www.touratech.hu

Ingyenes katalógusrendelés:
info@touratech.hu


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop