Mediterrán életérzés egyszerűen

Sokszor semmi extra nem szükséges ahhoz, hogy régi, használt tárgyaink új életet nyerjenek. Kiváló példa erre néhány viseltes virágcserép, amelyekbol percek alatt hangulatos fűszerkertet varázsolhatunk.

mediterraneleterzesegyszeruen 720

A CÍMKÉK ELKÉSZÍTÉSE
Vastagabb kartont, esetleg sörkartont érdemes választani. A papíralapot táblafestékkel vagy sima matt fekete akrilfestékkel lekenve írható felületet kapunk, amire krétával vagy krétafilccel könnyen feljegyezhetjük a növény fajtáját. A címkét papírlyukasztóval lyukasztjuk, majd ringliző fogóval fém karikát nyomunk bele. Aztán már csak egy zsinegre van szükség a rögzítéshez.

A CSEREPEK ELKÉSZÍTÉSE
Egy alapos kefés lemosás után egy téglafalhoz való fúrószárral lyukasszuk át a cserép oldalát a pereme alatt néhány centivel. Fontos, hogy ne túl közel a peremhez! A festéshez vízbázisú krétafestéket használtunk, de ha valaki kültérre szánja a kompozícióját, érdemes vízálló verziót választani. Ebben az esetben egyáltalán nem kell alaposan és aprólékosan dolgozni, az edény alja úgyis folyamatosan nedves lesz, akár szabadon is hagyhatjuk. A festett felület utána gond nélkül díszíthető tovább. Ezúttal szilikonos nyomdával készültek a motívumok.


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop