A Hörmann neves biztonsági díjat kapott

A Hörmann a brit „Security & Fire Excellence Award 2020” díjátadón első helyet szerzett „Az év innovációja biztonsági megoldásokhoz” kategóriában. A tanúsított OktaBlockkal időben rugalmasan, helyhez való kötöttség nélkül, költséghatékonyan és csaknem teljes mértékben biztosíthatók a különböző rendezvények a gépjárművekkel történő támadás ellen.

ahormannnevesbiztonsagidijatkapott 720

A londoni IFSEC International és FIREX International szakvásárokkal partnerségben, a Security & Fire Excellence Award a biztonsági és tűzgátlási piac termékújdonságait díjazza. A Hörmann 2020-ban az OktaBlock mobil járműakadályra már megkapta az „Az év innovációja biztonsági megoldásokhoz” kategória díját is, így ez már a második díja a terméknek.
Az OktaBlock legfontosabb jellemzője a fogazott széllel ellátott nyolcszögű alaplap. Járművel való ütközéskor az oszlop előre felé billen, miközben a csipkézett szélű alaplap beékelődik a jármű és az útpálya közé. Az így elért fékezési hatás rövid időn belül megállítja a járművet, és az nem lesz képes tovább haladni. A tengelyszimmetrikus geometriájának köszönhetően a Hörmann OktaBlock járműakadálynak nincs meghatározott ütközési felülete, így gyakorlatilag bármely irányból érkező jármű ütközését ki tudja védeni. A gyártói adatok szerint ez a megoldás csak a Hörmann-nál kapható. Az OktaBlock hatékonyságát különböző töréstesztek tanúsítják. Más mobil megoldásokkal ellentétben a tanúsítványok már a modulok egyesével való használatakor is érvényesek, eszerint nem szükséges több modult összekapcsolni ahhoz, hogy az OktaBlock nagyon rugalmasan a legkülönbözőbb helyzetekben használható legyen.
A mobil járműakadályokkal időben rugalmasan, helyhez való kötöttség nélkül, költséghatékonyan és csaknem teljes mértékben biztosíthatók a különböző rendezvények a gépjárművekkel történő támadás ellen. A fix helyre szerelt biztonsági oszlopokkal és egyéb forgalomkorlátozó berendezésekkel ellentétben itt nincs szükség olyan építészeti intézkedésekre, mint például az aljzati horgonyok felszerelése vagy tápvezetékek lefektetése. A mobil járműakadály úgy van megkonstruálva, hogy az egyszerűen egy villástargoncával elhelyezhető. A forgalomkorlátozó rendszerek területén a Hörmann az OktaBlock mobil járműakadály mellett kínál forgalomkorlátozó oszlopokat, útakadályokat, tűskés útakadályokat, de sorompókat, parkolási rendszereket és fizetőautomatákat is.

A Hörmann OktaBlock mobil járműakadály megkapta a brit „Security & Fire Excellence Award 2020” kitűntetést „Az év innovációja a biztonsági megoldásokhoz” kategóriában. 

ahormannnevesbiztonsagidijatkapott 1

 

Ezt követő cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop