Szakszerű segítség, ha költözik a család

A költözés és a költöztetés bizony nem egyszerű feladat, mindent alaposan el kell tervezni a nagy nap előtt. Mi, hogyan legyen becsomagolva, a dobozok hova kerüljenek az új lakásban…. Szerencsére nem kell mindent önerőből elvégezni, van egy sokkal gyorsabb, hatékonyabb megoldás: bízzuk profikra a költöztetést, hogy minél előbb túl legyünk a nehezén!

szakszerusegitseghakoltozikacsalad 720

A költözés valóban nehéz feladat, be kell szerezni a csomagolóanyagokat, dobozokat, zsákokat, a bútorokat gondosan elő kell készíteni, kivenni a polcokat, leragasztani az ajtókat, a sarkokat élvédővel ellátni stb., s még nem is beszéltünk a legfontosabbakról, a fuvar leszervezéséről és a segítőtársak beszervezéséről.

Miben tudunk segíteni?
Mindenben segítünk, ami együtt jár a költöztetés lebonyolításával. Mi nemcsak elszállítjuk a megadott címre a bepakolt holmikat, előkészített bútorokat, hanem igény esetén a tárgyak gondos becsomagolását is vállaljuk. Ezt a szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik fontosnak tartják, hogy a holmiik ne sérüljenek a szállítás során, a gondatlan csomagolás miatt. Sok esetben szükség van arra, hogy a nagyobb szekrények költöztetés előtt szét legyenek szerelve. Ha nem is lapokra, akkor kisebb blokkokra, a könnyebb szállítás érdekében. Mi ezt a feladatot is elvégezzük Ön helyett. Ha a költözés alkalmával előkerülnek olyan bútorok, amiket elfelejtett kitenni a ház elé lomtalanításkor, akkor azok elszállításában is segítünk.

Megfizethető költöztetés árak?
Sokan azt gondolják, hogy manapság a költöztetés árak olyan magas összegeket takarnak, hogy azok már-már megfizethetetlenek. Így inkább ismerőseikkel, barátaikkal közösen végzik el a pakolást, szerelést, bútorszállítást, vállalva, hogy a hozzá nem értés miatt esetleg csúszik a munka vagy megsérül egy-egy bútordarab. A valóság azonban az, hogy ha az ember keres, akkor talál olyan szolgáltatókat, akik megfizethető áron dolgoznak, és nem kérnek irreálisan magas összeget munkájukért. Idetartozik a mi vállalkozásunk is, ugyanis mi már a kezdetektől szem előtt tartottuk, hogy minden szempontból, így az árkialakítás tekintetében is ügyfeleink kedvére tegyünk.

Amennyiben szüksége van szakértői segítségünkre, keresse fel a weboldalunkat a www.diokoltoztetes.hu címen, ahol minden fontos információ, többek között a szolgáltatásainkról és a költöztetés árairól szóló ismertető is a rendelkezésére áll!
Várjuk mielőbbi jelentkezését, ha szeretné, hogy a költözés a tervezéstől az előkészületeken át egészen az utolsó mozzanatokig gyors és problémamentes legyen!

www.diokoltoztetes.hu

 


Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop