Tetőcserepekkel segít a Terrán

Az idén 100 éves Terrán számára mindig kiemelten fontos volt a társadalmi felelősségvállalás, a segítségnyújtás. Ezért döntött úgy, hogy követve a már sok éves gyakorlatot, támogatásával idén is csatlakozik a Várépítő pályázat mecénásaihoz.

tetocserepekkelsegitaterran 2020 720

Országszerte 13 gyermekintézmény és 2 műemlék épület részesül idén támogatásban az építőipar legrégebbi jótékonysági összefogása, a Várépítő pályázat jóvoltából. A közel 14 millió forint értékben érkezett felajánlásokra idén 23 intézmény pályázott. A Terrán tetőcserepek alapanyaga, a beton, több ezer éves múlttal rendelkezik, az egyik legnagyobb mértékben időtálló nyersanyag, amely számos pozitív tulajdonsággal bír, ezért kitűnő és hosszú távú megoldás a gyakran anyagi nehézségekkel küzdő intézmények számára is. A 2 000 000 Ft+áfa értékű beton tetőcserép ezúttal két gyermekintézményhez került. A Fráter Erzsébet Általános Iskola tetőfelújítása a biztonság növelését, a beázás megszüntetését és az energiahatékonyságot fogja szolgálni. A Mezőgyáni Református Missziói Egyházközség képviselői is nagy munkába kezdenek, ott a tanítói lakást alakítják át ifjúsági közösségi házzá a szakemberek. „Ugyancsak nagy örömünkre szolgál, hogy néhány napja készült el a tavalyi nyertes, a nagycsécsi Micimackó Óvoda tetőfedése. A felajánlott tetőcserepet a Tető Építők Egyesülete (TEGY) társadalmi munkában építette be, és ez is kitűnő példája a jó cél érdekében történő összefogásnak.

tetocserepekkelsegitaterran 2020 2
Szivárvány Óvoda Dömös

Mostanában készült el a 2019-ben támogatottak közé került Dömösi Szivárvány Óvoda fedése is, ahol a kivitelezést az Épületszigetelők, Tetőfedők, Bádogosok és Ácsok Magyarországi Szövetsége szakemberei (ÉMSZ) végezték el” – mondta Gódi Attila, a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. ügyvezető igazgatója.

tetocserepekkelsegitaterran 2020 1

 

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop