Faliképet otthonra! Mire figyeljünk oda?

Otthonunk az a hely ahol bátran önmagunk lehetünk. Éppen ezért sokan szeretik egyéniségüket, stílusukat vagy kedvenc tónusaikat környezetükben viszont látni. Talán kevés klasszikusabb módja létezik ennek az önkifejezésnek, mint egy általunk kiválasztott kép a falon. Lássuk, mire kell odafigyelni a választásnál.

falikepetotthonramire 720

Kinek szól?
Ha egy családi pillanatot akasztunk a falra, az egyértelműen otthonunk lakóinak lesz a legkedvesebb. Válasszunk olyan pillanatot, amit örökre szeretnénk megőrizni, és minden nap szívesen tekintünk rá. Ez lehet egy ballagás, esküvő, első közös fotó a párunkkal, de akár egy humoros momentum is.

Tipp: Manapság nagyon népszerűek az újrafotózott pillanatok. Ha nektek is van olyan helyszín, vagy alkalom, ami akár évente ismétlődik, bátran akasszátok ezeket az emlékeket egymás mellé.

falikepetotthonramire 6
Faliképeink természetesen egyszerű design célokat is szolgálhatnak. Ilyenkor nem célunk az emlékek felidézése, inkább a trendi otthon érzése a motivációnk. Falunkra választhatunk absztrakt mintákat, híres fényképek reprodukcióit, de akár tájképek mellett is dönthetünk.

Tipp: Választás előtt mérjük fel a helyiség méretét, színvilágát, és funkcióit. Így biztos, hogy megfelelő méretű, és odaillő mintát tudunk választani faliképünkhöz.

falikepetotthonramire 8
Milyen anyagból készül?
A piacon jelenleg kettő különböző hordozó a legnépszerűbb. Név szerint a poszter, és a vászonkép. Ezek mind könnyen rögzíthető és látványos megoldások. A poszter klasszikus dísze az otthonoknak, hiszen egy keretben szuper látványos hatást érhetsz vele. A vászonkép csodája, hogy nem helyezkedik el a fal síkjában, emellett az anyag textúrája festményhatást tud kölcsönözni képeidnek.

falikepetotthonramire 7
A bronzérmes anyagról is érdemes szót ejtenünk, hiszen alig marad le 2 versenytársától népszerűségében. Ez nem más mint a: tábla. Az eljárás ugyanaz, mint bármilyen hirdetőtáblánál. Az egyetlen különbség, hogy mi kedvenc képeidet nyomtatjuk ki, és kasírozzuk rá habkarton, vagy műanyag táblára. Rögzítése könnyű, és igazán látványos megoldás, ha faliképről van szó.
A falikép témája segíteni fogja a választást. A részletgazdag fotókhoz nem ajánljuk a vászonképet, hiszen a vászon textúrája elvehet a látványból. Vászonképhez jobban illik a családi fotó, esküvői kép, vagy akár egy absztrakt design. A poszter és tábla esetében már nyugodtan választhatunk szuper részletes képeket is. Pl: Egy város légifelvételét, vagy közeli portré képeket.

Tipp: Képeinket csoportba is rendezhetjük témák szerint. Így amíg egy falon a kirándulós emlékeink kapnak helyet, addig egy másik helyiség, másik falán akár kedvenc mozifilmjeink plakátja is díszeleghet. Ilyen esetben figyeljünk oda, hogy az azonos témájú faliképeink ugyanolyan anyagból készüljenek.

falikepetotthonramire 9

Ha még több kérdésed van a témában, keresd bátran a Netprinter csapatát! 10 éves tapasztalattal, kedves ügyfélkezeléssel, és szakmai tanácsokkal fognak neked segíteni legújabb faliképed kiválasztásában és gyártásában.

falikepetotthonramire 5

Szántó Zsolt
a Netprinter márkamenedzsere

netprinter logo
WEB | FACEBOOK | INSTAGRAM

 

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop