Két újdonság a Knauf Insulation-től

Hosszú idő után kifejezetten gépészeti felhasználásra szánt két újdonságot forgalmaz júliustól Magyarországon is a Knauf Insulation, amely termékek a nemzetközi piacon már bizonyítottak, így elérkezettnek látták az időt a hazai bevezetésre. Mindkettő kötőanyaga a Knauf Insulation Ecose terméke.

ketujdonsagaknaufinsul 720

A Power-Tek WM 620 GGN műgyanta kötésű, teljes keresztmetszetében hidrofobizált, gombaölő adalékszer hozzáadásával készülő ásványgyapot hőszigetelő paplan, egyik oldalán horganyzott huzallal tűzött hatszögletű horganyzott hálóval. A speciális drótfonatos paplan konténerek, tűzbiztonság, vegyipari üzemek, tűzvédelmi rendszerek, nagy erőművi kazán- és tartályrendszerek, hulladékégető-rendszerek, csőszerelés, hajóépítés, szárítóberendezések védelmét szolgálja, 620 °C üzemi hőmérsékletig.

ketujdonsagaknaufinsul 1

A másik újdonság a Chimenea S DP10 Alu, amelyet a szerbiai OEM termékekre specializálódott gyárában speciálisan kandallók szigeteléséhez fejlesztettek ki. A szagmentes kőzetgyapot akár állandó 650 °C hőmérsékleten is alkalmazható, az alukasírral ellátott oldalával a kandalló felé elhelyezve. A terméket tilos a tűztérbe helyezni. A Chimenea S DP10 Alu termék az EN 13162 szabványnak és az EUCFB tanúsítványnak is megfelel, biztosítja, hogy a termék biológiailag oldható legyen, és az egészségre nem veszélyes.

ketujdonsagaknaufinsul 2

 

kanufnewlogo


 

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop