A Wienerberger új okostéglája

A Wienerberger 2019-es termékújdonsága, az új Porotherm 50 Thermo Okostégla a Magyarországon elérhető Porotherm téglák közül a legjobb hőszigetelő képességgel rendelkezik. Innovatív, korszerű és fenntartható építőanyag.

awienerbergerujokosteglaja20190311 720

Magyarországon 2020 után már csak „közel nulla” energiaigényű épületek épülhetnek. A legmagasabb hőszigetelő képességű Wienerberger okostéglákkal nemcsak az előírások teljesíthetők utólagos hőszigetelés nélkül, hanem kiemelkedően energiahatékony épület is építhető. Mindez azt jelenti, hogy az 50 cm vastagságú falazat építésére alkalmas falazóblokk kiegészítő homlokzati hőszigetelés nélkül is messze túlszárnyalja a jelen energetikai követelményeit, így hőszigetelési teljesítménye a jövőt szolgálja. Az ásványgyapot hőszigetelés védett helyen a tégla belsejében található, optimális épületfizikai tulajdonságokkal rendelkezik, kiváló lakóklímát biztosít, innovatív, korszerű és fenntartható építőanyag.
A Porotherm 50 Thermo tégla legfontosabb előnyei:

  • U értéke: 0,12 W/m2K;
  • Egyrétegű fal – kivitelezés egy lépésben, kitűnő hőszigetelés, nincs szükség további hőszigetelő rétegre;
  • passzívházszintű teljesítmény;
  • időtálló;
  • a hőszigetelés védett helyen van, tűzbiztos, nem rongálódik;
  • síkra csiszolt falazóelem, amely Porotherm Profi falazási technológiával építhető, amely akár kétszer gyorsabb falazást jelent.

Miért válasszunk okostéglát? A tégla az energiahatékony építés meghatározó része: amikor téglaválasztás előtt állunk, gyakran nem is tudatosul bennünk, milyen fontos döntést kell meghoznunk. A tégla házunknak olyan eleme, amelyet később nem lehet kicserélni. A Klíma és Thermo Okostéglák garantálják a kiemelkedő hőszigetelő képeséget, így a további hőszigetelő anyagra fordított költség akár teljes egészében megspórolható.

További információ és termékvideók: www.okostegla.hu

 

Ezt követő cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop