Öt dolog a fővárosi újépítésű lakóparkokról

A főváros kitűnő választásnak bizonyul ingatlanvásárlás során. Népszerűségét a változatos oktatási és kulturális lehetőségeken túl a kitűnő elhelyezkedési esélyeknek is köszönheti. Korántsem mindegy azonban, hogy Budapest mely területén helyezkedik el a vásárolni kívánt ingatlan.

otdologafovarosilakoparkokrol 720

Az újépítésű lakóparkok minden korábbinál kedveltebbek, hiszen olyan élhető, emberléptékű környezetet teremtenek, amelyre sokan vágyunk. De vajon milyen előnyökkel jár az ilyen lakóparkok választása? Cikkünkben ennek járunk utána.

1. Korszerű gépészeti kialakítás
A kényelmes ingatlanhasználat nagymértékben függ attól, hogy milyen rendszerek szolgálják a mindennapi rutint. Az okosotthonok mind nagyobb teret hódítanak, de már az is hatalmas előnynek számít, ha ezek bizonyos elemeit beépítik az ingatlanba. Természetesen nem mehetünk el a korszerűség mellett sem, hiszen ezek szolgálják leginkább a környezettudatos és megfizethető ingatlanhasználatot, legyen szó akár a fűtésről, a hűtésről, a szellőzőrendszerről vagy a központi porszívóról. A budapesti újépítésű lakóparkokban nem lehetetlen elérni a magas színvonalú gépészeti kialakítást.

2. Alacsony rezsi
A startlak.hu információi szerint a korszerűség a nyitja annak, hogy milyen havi költségekkel számolhatunk az ingatlan fenntartása során. E tekintetben mindenképpen érdemes a korszerű megoldásokat választani, ugyanis hosszú távon ezek a kifizetődőek. Bár a kezdeti beruházási költségek magasabbak, mint a hagyományos rendszereké, de így havi szinten megfizethetőbb lesz a rezsi.

3. Zöldterület mindenhol
A mai kor embere számára kiemelt jelentőséggel bír a természet közelsége. A lakókörnyezet esetében sincs ez másként, és a belvárosi dugók, valamint az egész napos rohanás után igazi felüdülés lehet olyan helyszínen lakni, ahol zöldterület veszi körbe az ingatlant, és nem a szmoggal kell megküzdeni. Ingatlanvásárlás során nemcsak a ház vagy lakás kialakítása érdemel tehát figyelmet, hanem az is, hogy milyen környezetben helyezkedik el az.

otdologafovarosilakoparkokrol 1
4. Tágas terek
A panelektől megszokott szűk fürdőszobák, vagy például az egymás életterébe való óhatatlan belépés sok kellemetlenséggel jár. A papírvékony falak és a koszos homlokzattal egymás mellett magasodó panelházak korántsem nyújtanak olyan lehetőségeket, amelyekre a legtöbben vágyunk. Az újépítésű lakóparkokat kifejezetten úgy alakítják ki, hogy élhető környezetet teremtsenek a lakók számára, akiknek nem kell attól tartaniuk, hogy a napi tevékenység áthallatszik a szomszédba, vagy a bejárati ajtók szinte egymás mellett helyezkednek el. A kényelmes lakhatás szerves részét képezi az emberléptékűség.

5. Pazar kilátás
Budapest ezernyi szépséggel várja a turistákat, ám ezekről fővárosiként hajlamosak vagyunk megfeledkezni. Az újépítésű lakóparkok felhívják a figyelmet arra, hogy a főváros mennyi pazar látnivalóval rendelkezik. Elhelyezkedéstől függetlenül egészen újszerű perspektíva tárulhat elénk az erkélyről, de nem elhanyagolható az sem, hogy milyen környezet fogad bennünket a konyhaablakon át kitekintve. A lakóparkok népszerűségüket annak is köszönhetik, hogy mind a környezet, mind a kilátás méltó a főváros szépségeinek megéléséhez.

Apróhirdetések segítségével sikerülhet megtalálnia új otthonát. Érdemes a fővárosi lakóparkok ajánlatai között szétnézni, hiszen azok olyan előnyöket kínálnak, amelyek sehol máshol nem elérhetőek.

Képek forrása: startlak.hu

 

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop