Dekoratív világítás pályázat

Enteriőrtervezési pályázatot hirdet az Elter Világítás Kft. minden olyan hazai szakképesítéssel bíró vagy még tanulmányait folytató építész, belsőépítész, lakberendező és enteriőrtervező számára, akik egyedi ötleteikkel és látásmódjukkal szeretnék megmutatni tehetségüket. A főszerep most a lámpáké, megmutatni, hogy hogyan válhat egy világítótest a lakás központi dekorációs elemévé! A pályázatot az A MI OTTHONUNK magazin is támogatja.

dekorativvilagitaspalyazat 720

Az ELTER Világítás Kft. pályázat kiváló lehetőséget kínál a tervezőknek saját tevékenységük bemutatására és népszerűsítésére.

A pályázat kritériumai:

  • Pályakezdő lakberendezőknél tervet, hivatásos lakberendezőknél megvalósult projektet fogadnak el.
  • Minden pályamunkán az Elter Világítás által forgalmazott lámpának kell szerepelnie egyedi enteriőrben.
  • A pályamunkákról tervező programmal készített grafikai látványterveket, valamint kész projekt esetében fotódokumentációt várnak elektronikus formában, PDF vagy JPEG formátumban, 72 dpi felbontásban.
  • A kép nem tartalmazhat logókat és egyéb azonosító jeleket.
  • A pályamunkákat anonim módon teszik közzé (www.facebook.com/eltervilagitas/), ezért a beküldött munkán név nem szerepelhet.
  • A pályázaton való részvétel ingyenes, regisztrációhoz nem kötött.

A pályaművek elbírálására közönségszavazáson keresztül, az Elter Világítás Kft. Facebook felületén történik. Díjra az első három legtöbb szavazatot kapott pályázó jogosult, további különdíjakat a pályázatban együttműködő partnerek által választott pályázók nyernek. A díjnyerters munkák bemutatására elektronikus felületeken (weboldal, blog, Facebook, Instagram) kerül sor.

A díjak összértéke 600 000 forint, az első három legtöbb szavazatot nyert pályázó 2 napos lengyelországi gyárlátogatásban vesz részt, 1 éves A Mi Otthonunk magazin előfizetést nyer, továbbá pályamunkáját a www.amiotthonunk.hu oldal bemutatja (összérték: 200 000 Ft).

Különdíjak

  • 4Concepts egyedi kézimunka lámpautalvány 100 000 Ft értékben
  • Aquaform lámpautalvány 150 000 Ft értékben
  • Elter Világítás vásárlási utalvány 150 000 Ft értékben

A pályázatokat a palyazat@elter.hu e-mail címre kell beküldeni, a pályázó nevének és telefonszámának megadásával.
Leadási határidő: 2018. április 30.

További információ: palyazat@elter.hu vagy a 20/222 9323 telefonszámon.

 

Ezt követő cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop