Nyári élmények télen is

Az elmúlt évek során igazi családi fürdővé vált Mórahalom gyöngyszeme, a Szent Erzsébet Gyógyfürdő. A több generációnak is élményt és szórakozást kínáló komplexumban a család minden tagja pihenhet, de akár gyógyulhat is. Mórahalmon télen is átélhetjük a nyári élményeinket – a fedett gyermekfürdő és szaunavilág ehhez egész évben kivételes lehetoséget biztosít.

nyarielmenyektelenis 720

A 3500 négyzetméteres élményfürdőt család centrikus jelleggel alakították ki. Két óriáscsúszda, kalandmedence, sodrófolyosó, vízesés fal és számos közös élmény várja a kicsiket és nagyokat egyaránt. Amíg a gyerekek a kalandmedencében pancsolnak, csúszdáznak, vagy a játszóházban feledkeznek bele a kalandokba, addig a szülők ellazulhatnak a relax pezsgőmedencében, szaunázhatnak, úszhatnak, vagy masszázzsal kényeztethetik magukat. Nyaranta a fürdőben üzemelő 21 medence és a 11 szaunakabin országos viszonylatban is tekintélyes mennyiségnek számít, de télen is 14 fedett és 2 szabadtéri medence áll a vendégek rendelkezésére. A mórahalmi fürdő szaunaparkja is közkedvelt, különösen az őszi-téli hónapokban. Itt mindenki megtalálja a megfelelő hőmérsékletű és páratartalmú izzasztó kabint. A naturista részlegen a szaunázás szerelmeseinek külön szekciót alakítottak ki pezsgőmedencével, trópusi élményzuhannyal, finn- és bio szaunával, valamint egy udvari orosz szaunával. Csütörtöktől vasárnapig szaunamesterek gondoskodnak a változatos szaunaszeánszokról.

A város kényelmes, minden igényt kielégítő szállodái közvetlen összeköttetésben állnak a fürdővel: a 3 csillagos Thermál Panzió, a 4 csillag superior Colosseum, valamint a legújabb, 3 csillag superior besorolású medical wellness szálloda, az Elixír, mely egészségügyi szolgáltatásokat is kínál, ötvözve a modern orvostudományt és a wellness szolgáltatásokat. Közel 85 ezer vendégéjszakát regisztráltak a városban az elmúlt évben, ezzel a Dél-Alföld egyik legkedveltebb üdülőhelyévé rangsorolva a települést. A kikapcsolódást a fürdőzés mellett érdekes és színes programok – Homokháti Sokadalom, Patkó Lovasszínház, Bivalyrezervátum, Rétesház, Mini Hungary Park – egészítik ki.

Látogasson el Mórahalomra, az igazi családi fürdőhelyre, amely egész évben szeretettel vár mindenkit, kicsiket és nagyokat egyaránt.

www.erzsebetfurdo.morahalom.hu


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop