Ünnepekre hangolva – ledekkel

Egy világítótest kiválasztása otthonunkba, akárcsak egy művészeti alkotásé, nehéz döntést igényel, hiszen a fények is díszítenek. A fények bevilágíthatják enteriőrjeinket mennyezetről függesztve, falra szerelve, földre vagy asztalra állítva, de bútoraink mögül is. Ma már a technológia képes olyan nagy fényerejű ledek gyártására, amelyek alkalmassá teszik világítástechnikai alkalmazásra is, de kedveltségük a hangulatfények körében továbbra is töretlen.
unneprehangolvaledekkel 720

 

Hangulatfények
Az ünnepek közeledtével kevés lakberendezési termék változtat annyit egy enteriőrön és hangulatán, mint a világítótestek, illetve mint maga a fény. Sokan tűzbiztonsági okból félnek gyertyát, mécsest gyújtani., számukra nyújt megnyugtató megoldást a led technológiával előállított fénytestek sokasága, amelyekkel akár az ünnepek elmúltával is dekorálhatjuk, megvilágíthatjuk otthonunkat.

unneprehangolvaledekkel 1
IKEA

unneprehangolvaledekkel 2
EGLO

Fürdőszobákban
A képeken látható megoldások annyiban előremutatóak, hogy az építészeti világítás eszköztára – álmennyezeti mélysugárzó, falra szerelt és mennyezetvilágító lámpatest – nemcsak a nappaliban, közlekedőterekben és a hálószobában, hanem immáron a fürdőszobában is megjelenik, korszerű, energiatakarékos és hosszú élettartamú led fényforrások formájában.

unneprehangolvaledekkel 3
ERCO

unneprehangolvaledekkel 4
LUSTRE STUDIO

Vonalmenti fények
A vonalmenti fények évekig csak a konyhai munkapult megvilágítására voltak hivatottak, napjainkban azonban már számos helyen, épületszerkezeten is alkalmazzuk. Kiemelhetünk vele például egy bútort vagy egy lépcsőt, amelyeket ellebegtethetünk a fények segítségével környezetüktől. A vonalmenti fények nemcsak esztétikusak, hanem irányfényként is tökéletesen funkcionálisak. Amennyiben pedig színváltós, RGB ledszalagot használunk, úgy a fény terápiás jellege is előtérbe kerül.

unneprehangolvaledekkel 5
PHILIPS

Ledes okosságok
A led technológával mostanra már minden olyan hatást el tudunk érni, mint a korábbi technológiákkal, sőt, elmondhatjuk, túl is haladtuk egykori lehetőségeinket. Az iparág robbanásszerű és villámgyors terjedésével és fejlődésével minden helyiségbe és minden funkcióra, feladatra találunk már megfelelő és sokoldalú ledes megoldást, köszönhetően a technológia olcsóságának, tartósságának és környezetbarát tulajdonságainak.

A színváltós RGB ledek használatával bármilyen színű szobához, illetve bármilyen hangulatunkhoz hozzáigazíthatjuk lámpánk fényét. A dimmelhető, tehát változtatható fényerejű lámpákkal pedig a fény mennyiségét szabályozhatjuk aktuális igényeinkhez, időjáráshoz vagy napszakhoz.

TOP 5 TREND

unneprehangolvaledekkel 6

  • TERJEDNEK AZ EGYRE ERŐSEBB FÉNYEREJŰ LED lámpatestek, világító mennyezetek, és visszatérnek a régi lámpaformák led világítással is.
  • DIVATOSAK AZ IPARI LÁMPÁKAT IMITÁLÓ világítótestek, amelyeket hangsúlyos alkatrészek és narancsos színvilág jellemez. Az izzószálas lámpák meleg fényét idézik vissza, amit szemünk már megszokott az elmúlt évtizedekben.
  • NÉMELY LÁMPA FÉNYÉT, HANGULATÁT ÚGY FOKOZZÁK, hogy üveglapjára belülről kristályszemeket ragasztanak.
  • A MENNYEZETRE VAGY FALRA ELHELYEZETT SZENZOROS világítótestek képesek a teljes szoba szélességében, illetve magasságában érzékelni a szobán áthaladókat. Használatukkal energiát spórolhatunk.
  • TERJEDNEK AZ USB CSATLAKOZÓS ASZTALILÁMPÁK, amelyek munka közben helytakarékos és praktikus megoldást nyújtanak, illetve utazóbőröndben is könnyen elhelyezhetők, hogy sohasem szenvedjünk hiányt fényben.

 

 

 
 
 
 
 

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop