Felfrissülés – nyissunk a szabadba

Itt a nyár, itt az idő, hogy magunkba szívjuk a természetes D vitamint, itt az alkalom, hogy minél többet tartózkodjunk a szabadban, a friss levegőn. Ha megtehetjük, tegyük meg ezt otthonunkban, rendezzük be kényelmesen teraszunkat, loggiánkat, verandánkat, kerti lakunkat. Legyen barátságos sok-sok növénnyel, textillel, fényfüzérrel vagy éppen időjárásálló kedvenc tárgyainkkal. Szervezzük át kültéri helyiségeinkbe a szabadidős tevékenységeket, a családi programokat, összejöveteleket, és élvezzük a természetes fényt és kilátást.
felfrissules nyissunkaszabadba 720

 

Növények, növények, növények 

Elképzelhető, hogy fél éven át szorongtunk a nappaliban átteleltetett növényeink miatt, vagy éppenséggel alig tudtunk benyitni a tárolóba a kerti bútorok és párnák miatt, de a következő fél évben végre helyére kerülhet minden. Amennyiben nincs elegendő helyünk, persze ültethetünk minden évben egynyáriakat is, a lényeg, hogy mostantól hosszú hónapokon át élvezhetjük a kertészkedést, a növények nyújtotta friss oxigént, és ha mázlisták vagyunk, szomszédaink társaságát is.

felfrissules nyissunkaszabadba 3
IKEA

felfrissules nyissunkaszabadba 2
SOUTHERNLIVING.COM

Kültéri burkolatok 

Teraszunk burkolására számtalan megoldás kínálkozik: egybefüggő beton- vagy műgyantafelület, nagytáblás kerámia- vagy porcelán lap, fa- és műanyagburkolat, kis léptékű beton, kerámia burkolóelem… Nem kell azonban kizárólag új anyagban gondolkodnunk, mert a más számára már használhatatlan vagy osztályon kívüli minőségű burkoló- vagy építőanyag is kiválóan alkalmas járófelületeink befedésére.

felfrissules nyissunkaszabadba 4
LA MERIDIANA

Kültéri textilek
Az UV álló kültéri, de beltérben is használható termékek hosszú élettartamúak és kiváló minőségűek. A textilek a különleges gyártási folyamatoknak köszönhetően évek múltán is lágy tapintásúak maradnak. Tartósak, a vizet lepergetik, a foltot taszítják, a színt megtartják. Változatosak, sokszínűek, minden stílushoz garantáltan megtalálhatjuk az igazit.

felfrissules nyissunkaszabadba 5
HEPHAISTOS

TOP 5 TREND

felfrissules nyissunkaszabadba 6 

  • A TÖBB RÉTEGBEN EGYMÁSRA DOBÁLT kültéri szőnyegek különleges és karakteres hangulatot kölcsönöznek egy-egy térrésznek.
  • NE CSAK HAGYOMÁNYOS MÉRETŰ és osztású nyílászárókban gondolkodjunk. A szokatlan arányú, méretű, osztású, elhelyezésű ablakok és ajtók sajátos, egyedi arculatot varázsolnak a háznak.
  • ISMÉT HÓDÍT A MAKRAMÉ technikával készített virágtartó a teraszokon és lakásokban egyaránt.
  • NAGYON HANGULATOS eleme lehet a kertnek egy alapvetően nyitott, fedett, de függönyökkel szeparált kerti létesítmény, vagy éppenséggel egy hasonló adottságokkal rendelkező kültéri franciaágy.
  • ÉRDEKES ÉS OTTHONOS MEGOLDÁS, ha a teraszunkat is vázába tett vágott virággal ékesítjük.

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop