A Diego 2017-es trendjei

2017 áprilisában jelenik meg a DIEGO új, tavaszi-nyári katalógusa, mely ezúttal kibővített oldalszámmal, több mint 90 oldalon mutatja be a DIEGO termékpalettáját, illetve legújabb trendjeit.

diego2017trendjei 720

A budaörsi laboráruházban kialakított mintaszobákat is ezekhez a trendekhez igazítottuk, melyekhez a termékeket különleges aprólékossággal, külföldi szakmai látogatások alkalmával választottuk ki, hogy mindenki a saját ízlésének megfelelő terméket találja meg áruházainkban.
A DIEGO célja, hogy „magasabbra terjeszkedjen”, a padlótól a falon át az ablakig. Eddig ugyanis főként padlóburkolati áruházként tekintettek ránk, azonban a tapéta, a függöny és a karnis termékcsoportok lehetővé teszik a lakberendezési áruházként való kategorizálásunkat.

Pasztell
A visszafogott színek igazán népszerűek most, nemcsak a divatban, hanem a lakberendezésben is. A színek, mint tudjuk, különböző élettani hatással vannak ránk: az élénk, erőteljes színek serkentenek, élénkítenek, míg a pasztell- és a földszínek nyugtató hatással bírnak. A pasztellszínek, mint a babakék, púderrózsaszín, mentazöld, pasztellsárga amellett, hogy divatosak, nagyon jó választásnak bizonyulnak abban az esetben is, ha valaki nem szívesen alkalmaz élénk, erős árnyalatokat otthonában, vagy tart attól, hogy nem jól választja meg ezeket a színeket. Sokféle stílushoz illeszthetők, és egyszerűen nem lehet tévedni velük!

diego2017trend pasztell
Geometrikus
Hódítanak a geometrikus mintázatok, divatosak a négyzet-, kör-, téglalapminták, melyeket alkalmazva izgalmas felületekben gyönyörködhetünk, legyen szó akár tapétáról, függönyről vagy szőnyegről. Világos színekkel kombinálva jó alapot teremthetünk, melyhez egy kiemelt árnyalatot, például – 2017 trendszínét – a lombzöldet használva igazán kellemes, otthonos környezetet hozhatunk létre.

diego2017trendjei geometrikus1
Photoprint
Hihetetlenül látványos falfelületeket hozhatunk létre a fotóhatású tapéták segítségével. A fantáziánk bátran szárnyalhat: vágyhatunk könyvtárszobára, télikertre, dzsungelhangulatra, vagy akár egy virágokkal dekorált falra is, a Diego tapétáival mindez könnyedén kivitelezhető.
Tapétát használva könnyedén és gyorsan, akár egy délután alatt létrehozhatunk olyan, az eredeti felületekhez megszólalásig hasonlító burkolatokat, falborításokat (pl. farakás, tégla), melyeket egyébként csak szakember segítségével tudnánk megvalósítani.
Az óriási levelekkel, trópusi mintázatokkal dekorált felületek népszerű lakberendezési trendet követnek. Ha ennek a divatnak szeretnénk hódolni, akkor nemcsak trópusi mintás tapétát, hanem azonos mintázatú bútorszövetet, sötétítőfüggönyt is találhatunk a DIEGO kínálatában, így a mintázatokat könnyedén összehangolva saját otthonunk dizájnereivé válhatunk!

diego2017trendja fotoprint1
Csillogás
A csillogó termékek divatja örök! Csillogó szálakkal szőtt szőnyeg, fényes felületű laminált padló, apró glitterekkel dekorált tapéta, bársonyhatású bútorszövet, fényes függönyanyag, csillogó kövekkel díszített karnis – ezekkel, a DIEGO kínálatában megtalálható anyagokkal stílusos enteriőrt teremthet bárki a saját otthonában, ráadásul a fényes felületek optikailag is nagyobbnak láttatják a teret, így használatukkal nemcsak elegáns megjelenést, hanem akár nagyobbnak tűnő teret is kialakíthatunk.

diego2017trendjei csillogas1
Az enteriőrök sokszínűségét az online térben is megtapasztalhatjuk a Stílusvarázsló használatával, amely a DIEGO weboldaláról elérhető.
A Stílusvarázslóban három különböző mintaszobát (nappalit, hálószobát és gyerekszobát) öltöztethetünk fel a DIEGO termékeivel. A választott padló és tapéta azonnal megjelenik a látványterven, így könnyedén összehangolható azok színe és mintázata.

A látványtervek alatt megtalálható a termékek ára, sőt, a kalkulátor segítségével, a szoba méretei alapján kiszámítható, hogy pontosan mennyi termékre lesz szükség a belső tér átalakításakor. A mennyiséget felvehetjük a bevásárlólistára, amit elküldhetünk egy választott áruháznak, vagy e-mailben emlékeztetőként magunk számára.
A DIEGO célja, hogy a laminált padló és a tapéta mellett idén további termékcsoportokat (függöny, padló- és darabszőnyeg) integráljon a Stílusvarázslóba.

www.diego.hu


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop