CLASS üveg az otthonokban

Az üveg az épület/helyiség esztétikai minőségét megjelenését elegánssá, légiessé teszi, ezért nem véletlenül, egyre népszerűbb, keresettebb. Egy minőségi, szép üvegmunka azonban akkor jó, ha a kedvező ajánlatot precíz, igényes megvalósítás, minőségi anyagok, valamint gyors kivitelezés követi – ahogyan az immár 20 éves múltú Class Üvegstúdiónál is…

classuvegazotthonokban 720

A Class Üvegstúdió Kft. 2013-ban alakult meg: immár 20 éves múltjukkal az üveges szakmában, nem kevés tapasztalattal a hátuk mögött kínálják a minőségi munkákat, minőségi anyagokból legyártva. Mindezt gyors átfutási idővel – vagyis, amint a kedves megrendelő leadta megrendelését, a cég munkatársai a lehető leghamarabb felveszik vele a kapcsolatot, hogy mikor kerülhet sor a munkához szükséges adatok felmérésére. A felmérést követően, átlagosan 2-3 hetes átfutási idővel vállalják a végső beépítést.

classuvegazottÍ 1
Jeligéjük a precizitás, gyorsaság, kedvező árak, amelyhez hűen tartják is magukat. Ami még nagyon lényeges, hogy csak és kizárólag minőségi, rozsdamentes szerelvényekkel, illetve minőségi üvegekkel dolgoznak – legyen szó akár egyedi zuhanykabinról, kádparavánról, üvegkorlátról, dekorüvegről, üvegajtóról, térelválasztó üvegről, üvegportálról, üveg előtetőről, járható üvegfelületről, tükörről vagy üvegpolcról.

Egyedi, épített zuhanykabint szeretne, minőségi, precíz üvegajtóval esetleg egyedi kádparavánt? Vagy szaunához, különleges üveg beltéri ajtóhoz igényes, homokfújt üveget? Akkor éppen olyan jó helyen jár a Class Üvegnél, mint abban az esetben, ha tornaterem kiépítésében gondolkodik, és a belső falakat óriási tükörfallal borítaná.

classuvegazottÍ 2
Persze, számos kisebb volumenű projekt esetében is érdemes felkeresni őket, legyen az egy előszobai vagy fürdőszobai tükör és a hozzá tartozó üvegpolc, konyhai üveg hátfalak, esetleg színes dekorüvegek a lakás, az iroda, vagy a szalon bármely helyiségébe. A kortárs építészetben is egyre népszerűbb, keresettebb tükör sima, fényes, áttetsző üvegfelületek elegánsak, légiesek, és nem csupán szebbé teszik az enteriőrt, hanem a tér-érzetünket is növelik optikailag.

Számos magánszemély, de több bevásárlóközpont, irodaházak, bankok üvegportáljait, üvegtetőit volt szerencséjük már beépíteni, ügyfeleik nagy megelégedettségére. Készséggel állnak tehát az Ön rendelkezésére is, árajánlatkérésével forduljon bizalommal a céghez.

classuvegazottÍ 3
Ön is kedvet kapott egy szép üvegfelület kialakításához? Akkor Kiss László és Kis János, valamint Kőfalvi Györgyi várja szeretettel akár egyedi elképzeléseit is a 70 701 32 09 -es telefonszámon, valamint weboldalukon, illetve nívós bemutatótermükben is, a 1136 Budapest, Hegedűs Gyula u. 37. szám alatt.

www.classuveg.hu


Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop