Szellőztetésvezérlés okoseszközökről

A szellőztetés könnyű és kényelmes kezelése határok nélkül. Használja saját megszokott eszközeit a vezérlésre, nincs szükség programok telepítésére, applikációk letöltésére.

szelloztetesvezerleskamleithner 720

A piacvezető német Helios ventilátorgyártó cég szellőztető rendszereinél már szériakivitelben érhető el a beépített internet technológiás vezérlés (easyControls). A legújabb fejlesztések irányok fókusza a gépek szabályozása, amellyel még hatékonyabb és takarékosabb a gépi szellőztetés.

Univerzális technológia, helyfüggetlen hozzáférés
A Helios hővisszanyerős lakásszellőztető gépek egyedülálló easyControls KWL® vezérlési technológiája teljes szabadságot nyújt,  mivel akármilyen böngészőt futtató készülékről (okostelefon, tablet, okosTV, PC) egyformán használható. További előnye, hogy platformfüggetlen, azaz bármilyen operációs rendszer (pl.: Windows, Android, iOS, Linux, stb.) felismeri.

Az easyControls segítségével otthon a fotelből, munkahelyről, de akár a világ bármely pontjáról lekérdezhetjük lakásunk légállapotát, módosíthatunk a szellőztetés ütemén, intenzitásán. Nem kell megtanulni különféle vezérlő panelek kezelését, saját megszokott eszközeinkkel magabiztosabban irányíthatjuk gépészeti rendszerünket. Így a  korábbi gyakorlat is a múlté, nem a készülékhez vagy fali kezelőjéhez fáradni, ott végrehajtani a módosítást, amely estenként kevésbé takarékos és komfortos lakást eredményez túlszellőztetés vagy éppen alulszellőztetés miatt.

Értékálló megoldás
Az információ technológia bosszantóan gyors változása miatt a ma megvásárolt eszköz holnapra már elavult lehet, éppen ezért az easyControls segítségével  egy egyszerű szoftverfrissítés által egyenértékűvé teszi készülékeinket a legújabbakkal is.További előnye, hogy a higiéniai szempontból kiemelten fontos szűrőcserére, vagy esetleges hibákra – e-mailen keresztül – figyelmeztet a berendezés.

Komfortos használat saját eszközzel
A Helios újgenerációs hővisszanyerős szellőztető berendezéseibe integrált automatika segítségével akkor és annyit szellőztetünk, amennyi éppen szükséges, lehető legkevesebb energia felhasználásával. 

További információ:
Web: www.helios.hu; www.frisshaz.hu; facebook.com/heliosventilatorok
Tel.: +36 (1) 425 3288

Kamleithner Budapest Kft. – A Helios ventilátorok magyarországi vezérképviselete

 

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop