Kevesebb mosást, több szabadidőt!

Az Electrolux új felültöltős mosógépe képes arra, amit eddig csak az elöltöltős modellek tudtak: akár 7 kg mosnivalót is elnyel egyszerre. Végre egy nagy kapacitású, kis helyigényű mosógép, ami kényelmesen elfér a kisebb fürdőszobákban is. Az új modell ráadásul sok olyan megoldást és szolgáltatást is kínál, melyek igazán hatékonnyá és egyszerűvé teszik a mosást.

 

 

Mi volt a hétvégi program? Á, egész hétvégén mostam! Ismerős? Egy 4 fős család heti szennyesét, általában 6-8 adagban mossuk ki. Beleszámítva a ruha szétválogatását és teregetését, átlagosan 9-12 órát töltünk azzal, hogy a következő héten is tiszta ruhában járjon a család. Mennyivel jobb lenne, ha kevesebb adagban ki tudnánk pörgetni a mosnivalót?

Ez részben a mosógép kapacitásán múlik. Az Electrolux új, 7 kilós felültöltős mosógépébe annyi ruhát pakolhatunk be, amennyi eddig csak egy elöltöltős gépbe fért bele. Mosnivaló viszonylatában ez töltetenként + 2 farmert vagy + 2-3 nagy törölközőt, esetleg + 1 garnitúra ágyneműhuzatot jelent. A Woolmark Silver minősítésű gyapjú programon pedig kimoshatunk + 3 gépben mosható gyapjú pulóvert is. Összességében akár 3 adaggal is csökkenhet a heti mosnivaló, ami több szabadidőt, kevesebb víz és mosószer-felhasználást jelent.

 

 

{gallery}images/stories/haztartas/2013_10/electrolux{/gallery}

 

Az új, 7 kg kapacitású mosógépben – ahogy az Electrolux Inspiration termékcsalád többi felültöltős modelljében is – egy egyedülálló, könnyen tisztítható mosószer adagoló van. Egyszerűen szétszedhetjük, és szükség esetén kiöblíthetjük, így biztosan nem telepszik meg benne a penész. Az adagolón van egy csúszókapcsoló is, mellyel beállíthatjuk, hogy folyékony, vagy por mosószerrel mosunk. Így amikor az előmosáshoz és a főmosáshoz is folyékony mosószert használunk, nem folyik le az előmosásnál az összes mosószer.

A technikai újítások mellett az új, 7 kilós modell rendelkezik azokkal a praktikus és szerethető megoldásokkal is, melyeket sok más Electrolux mosógépben is megtalálunk. A Time Manager funkcióval a ruha szennyezettségének függvényében beállíthatjuk, hogy milyen hosszú legyen a program hossza. Az LCD kijelzőn folyamatosan nyomon követhetjük, mennyi idő van még hátra a programból, de a centrifuga-fordulatszámot, és a hőfokot is beállíthatjuk az érintőkapcsolós kezelőpanelen. Ez a kezelőfelület nem csak kényelmes, de tartós is – a párás környezetben hosszabb ideig működik meghibásodás nélkül.

Az Electrolux A++ energiaosztályú, 7 kg kapacitású, felültöltős mosógépe (EWT 31276 EW) 139.900 forint ajánlott fogyasztói áron kapható a műszaki szakkereskedésekben.

www.electrolux.hu


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop