Parkoljon nyugodt szívvel!

Gyakran kényszerül repülni a munkája miatt és nehezen fér bele minden a nap 24 órájába? Fontos, hogy zökkenőmentesen menjenek a dolgok, de nem áll rendelkezésére korlátlan keret a rendszeres utazáshoz? Íme, egy ötlet, amely sokat könnyíthet a fárasztó hétköznapokon.

parkoljonnyugodt 720

Az utóbbi időben megsokszorozódott a külföldön munkát vállaló magyarok száma, s egyre többen választják az ingázás lehetőségét is. A különböző európai országokba induló hajnali járatok hétköznap és télen is gyakran megtelnek azokkal, akik egy stabilabb egzisztencia megszerzésére törekedve, akár hetente több alkalommal is kénytelenek repülni. Egy-egy külföldön töltött munkanap rendkívül fárasztó, hiszen sokszor már nyolc körül kezdeni kell, s mivel sajnos a repülő menetrendet nem a munkavállalók igényeihez igazítják, az is előfordul, hogy órákat kell várnunk visszafelé és csak éjfél körül landolunk itthon. Ha mindehhez még hozzászámoljuk az éjszakai BKV-zás idejét és kényelmetlenségét, akkor nyilvánvaló, hogy alig alszunk néhány órát. Másik lehetőség a méregdrága taxi, ami nem feltétlenül része az elszámolható költségeknek. A legtöbb időt akkor tudjuk megspórolni, ha saját vagy céges autónkkal vágunk neki a hosszú napnak, de aki rendszeresen utazik, annak a költségeket is érdemes minimálisra szorítania. Ha a repülőtér parkolóját nem engedheti meg magának rendszeresen, van egy megfizethetőbb alternatíva is.

Ferihegytől mindössze 3 km-re, Vecsésen a Parkoló Pláza őrzött, igényes parkolóhelyekkel várja Önt. A magas színvonalú kiszolgálás leveszi a válláról az autóval kapcsolatos feszültségeket, hiszen teljes biztonságban hagyhatja járművét egy kamerával megfigyelt és járőrszolgálattal is védett területen. A vállalat, ügyfelei számára ingyenes transzferjáratot biztosít a parkoló és a repülőtér között, így Önnek e távolság megtétele miatt sem kell aggódnia, s a várakozási idő is minimális. Ön dönti el, hogy a szabadtéri parkolóhelyek egyikét választja, vagy inkább a teremgarázs szolgáltatást veszi igénybe.

Online előre foglalásra is van lehetőség, amelyet a cég könnyen kezelhető rendszerén keresztül néhány kattintással el is tud intézni.

Bővebb információért hívja a +36/20-40-49-339-es telefonszámot!


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop