Aktuális

Trendek a folyamatos megújulás jegyében

Az EGGER német gyártó mindamellett, hogy magas minőségű laminált padlókat gyárt, nem elégszik meg pusztán a jó minőséggel, ők a legjobbak akarnak lenni, amiért tesznek is. Háromévente megújítják teljes padlókollekciójukat, amelynél figyelembe veszik a lakberendezési trendeket, piaci igényeket. Íme az EGGER 2018-2020. évi kollekciója, amely sok meglepetést tartogat az építkezők, felújítók számára.

Felkészült megrendelők – minőségi épületek

Az impulzusvásárlók hirtelen ötlettől vezérelve dobnak a kosárba termékeket, minden előzetes utánajárás nélkül, ami igazolhatná, hogy valóban az-e a legmegfelelőbb céljaiknak. Ez vagy jól sül el, vagy nem. A 21. század embere azért túlnyomó részben már mélyreható kutatásokat végez, mielőtt például műszaki cikket vásárol.

Falhűtés, a láthatatlan alternatíva

Most, hogy itt a jó idő, egyre többen kezdünk el gondolkodni azon, hogy a nagy kánikulában milyen módszerrel tudjuk hatékonyan hűteni otthonunkat. Létezik-e vajon olyan lakás, ahol nincs légkondicionáló berendezés, nincsenek régi vastag falak és mégis biztosított a kellemes, hűvös levegő a forró nyári napokon? Lehetséges, hogy ez a rendszer egyúttal képes a téli fűtésre is?

Tippek a tartós vízszigeteléshez

Fürdőszobáinkban mindennapos, hogy a zuhanyzóból, fürdőkádból kicsapódó víz vagy a fürdés közben keletkező pára a burkolatfugák hajszálrepedésein keresztül átszivárog az épületszerkezetbe, erősen károsítva azt. Hogyan kerülhető el mindez? Használjunk kenhető vízszigetelést!

Vegye könnyedén a szélvihart alumíniumtetővel!

Igazat mondd a népdal, miszerint „Tavaszi szél, vizet áraszt…”, ám ezt hajlamosak vagyunk elfelejteni az enyhe felmelegedés okozta nagy örömben. A szélre és a csapadékra azonban érdemes mielőbb felkészülni, nehogy tetőnk beázása, esetleg falaink vizesedése rontsa el kezdeti örömünket. A PREFA alumíniumtető nemcsak az esőtől védi otthonát, de könnyű súlya ellenére a legnagyobb vihar sem okozhat benne kárt.

Kellemes klíma minden évszakban

Egyre trendibb tetőtérben élni, azonban a hőmérsékletingadozás komoly kihívást jelenthet: ugyanis a tetőtér nyáron inkább szauna, télen pedig vacogás, a rezsiről nem is beszélve! Erre a problémára nyújt megoldást a Bramac Construma Nagydíjas oCool Tetőrendszere, amely nyáron kint, télen pedig bent tartja a meleget.

Innovációk és inspiráló akciók a Hörmannál

Európa piacvezető ajtó- és kapugyártója, a Hörmann Hungária is részt a Construma Kiállításon (A pavilon 306A stand), amelynek középpontjában a „Jövő Otthona” áll, s ehhez alkalmazkodva a cég is egyedi, bővített kínálattal jelenik meg.

Segítünk megtervezni a lakásfelújítást!

Nem lehetetlen küldetés a lakásfelújítás, csak olvassunk tovább, mert van egy jó hírünk: bizony, mindez megvalósítható, ha néhány alapvető szabályt betartunk. Ha így teszünk, megkíméljük magunkat a felesleges idegeskedéstől, és talán még pénzt és időt is spórolhatunk a kivitelezés során.