Aktuális

Norvég alternatív fűtés

A magazinban gyakran megjelenő norvég alternatív fűtést ezúttal „élőben”, működés közben ismerhetjük meg, egy Ürömön újonnan épült családi házon keresztül. Az egyszintes, 110 négyzetméteres, modern ház hőszigetelése kiemelkedően jó, ezért tulajdonosa nem is gondolkodott hagyományos rendszerben.

Ne legyen a lakásfelújítás rémálom!

Be kell látni, hogy egy lakásfelújítás nem leányálom. Sőt, vannak, akik rémálomként élik meg, és egy-egy elfuserált lakásfelújítás, rossz élmények után úgy gondolják, hogy soha, de soha többé nem vágnának bele.

Uponor: a higiénikus ivóvíz fontossága

Természetes, hogy védeni szeretnék magunkat a mindennapi élet veszélyeitől: figyelünk a közlekedésre, a környezetünkre, táplálkozásunkra, próbáljuk kerülni a stresszel járó helyzeteket, de talán van egy veszélyforrás, amire itt Európában nem figyelünk még eléggé, mert ez szabad szemmel nem érzékelhető.

Fenséges szénsavas víz, egyenesen a csapból

Találkozzon velünk a Konyhakiállításon 2018. március 2-4. között a Budapest Sportarénában, és ismerje meg a Grohe Blue Home rendszer egyedülálló világát! Az eseményen megkóstolhatja a sima, az enyhe és a szénsavas vizeinket, amelyeket egyenesen a csapból töltünk poharába, szombaton 13 órától pedig a Konyhafőnök VIP nyertesével, Dobó Ágival is találkozhat, aki a helyszínen egy könnyű, gyors ebédreceptet is elkészít.

SMEG – Stílusos technológia

A SMEG az egész világon elterjedt ízléses és elegáns háztartási készülékei egyesítik az olasz könnyedséget, hangulatot és stílust, készülékei összetéveszthetelenül egyediek. Megtervezésüknél a csúcstechnológiába oltott olasz dizájn és a minőség áll a mérnöki figyelem középpontjában.

Fürdőszobaüzlet újragondolva

Egy építkezés-felújítás sok bosszúsággal jár, viszont ha jól választunk, a végeredmény kárpótolhat bennünket mindenért.Cégünk, az S&Co 25 év alatt már többször is átesett nagyobb felújításokon, s idén újra a saját bőrünkön tapasztalhattuk meg mindazt, amivel ügyfeleink révén nap mint nap találkozunk: mi is teljes körű átalakításba kezdtünk.

Természetesen környezetbarát!

Az utóbbi években egyre fontosabb a környezettudatos gondolkodásmód. Az ember néha már csak kapkodja a fejét, hogy gyakorlatilag mindenre ráteszik az ökotudatos jelzőt (miközben valamiért mégis csak pusztul a környezetünk…). De hogyan építkezhetünk környezetkímélő módon?

Hőszigetelési praktikák hűvös időkben

Amikor hűvösebb időszakban készül a tetőtér szigetelése, ahhoz, hogy valóban minőségi eredményt kapjunk a végén, jó, ha a kivitelezés során néhány dologra kiemelt figyelmet fordítunk.