Terrán hírek, újdonságok

A magyar építőipar egyik kiemelt szereplőjeként, a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. nagy figyelmet szentel a kutatás-fejlesztésnek, évről-évre újabb termékinnovációkkal örvendezteti meg vásárlóit. Igyekszik minden igényt kielégíteni, azonban emellett nem feledkezik meg az állagmegóvás fontosságáról sem. Éppen ezért megragad minden olyan lehetőséget, amely során segítséget nyújthat a rászorulóknak.

terran 720

A vállalat azt vallja, hogy a jól megválasztott tetők akár 100 évet meghaladóan is betöltik funkciójukat, és ehhez a legjobban terméktámogatással tudnak hozzájárulni. A Terrán komplett tetőfedési rendszereit és minden igényt kielégítő, kiváló minőségű termékeit biztosítja a Várépítő pályázat támogatottjainak. A tetőcserepük vízzáró és méretpontos, nincs deformálódás, így tökéletesen illeszkedő héjazat alakítható ki, ami fontos feltétele a viharállóságnak és fagyállóságnak is. A világszínvonalú, piacvezető gyártástechnológiájának, illetve a jó minőségű alapanyagnak köszönhetően a Terrán által gyártott betoncserép remekül tolerálja a Kárpát-medence szélsőséges időjárási viszonyait is.

Várépítő pályázat támogatása
A magyar építőipar egyik kiemelt szereplőjeként, a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. fontosnak tartja környezetünk megóvását és a társadalmi felelősségvállalást. A közel 100 éves hazai vállalat kötelességének érzi, hogy lehetőségeihez mérten támogassa az arra rászorulókat, ezért a tavalyi évhez hasonlóan idén is több millió forint értékű TERRÁN betoncserepet ajánlott fel a Várépítő pályázaton indulóknak két népszerű termékcsaládjával (SYNUS, RUNDO) és tetőrendszer elemeivel, amelyekkel mindkét kategóriában a legjobb megoldást biztosítja a pályázóknak.

Harminc százalékkal könnyebb tetőcserép
A SYNUS a cég legújabb fejlesztése, a legkönnyebb TERRÁN tetőcserép, amit a hullámos formának köszönhetően tudnak biztosítani. Az egyszerre könnyű és erős, innovatív, Construma díjas cserép amellett, hogy extra tartós, vihar- és fagyálló, használatával akár 30%-kal könnyebb lehet az új tető. A BNV Nagydíjas RUNDO pedig Magyarország kedvelt terméke, amely a tradicionális elemeket ötvözi a modern kor elvárásaival.

Terrán tetőkalkulátor
Sok esetben a tetőfelújítást vagy -építést tervezők még megbecsülni sem tudják, hogy mennyibe fog kerülni az új tető. Érdemes rendszerben gondolkodni, mivel a cserepeken kívül még számos kiegészítővel tudjuk otthonunkat megvédeni a szélsőséges időjárással szemben. A felújítást vagy építkezést tervezőknek fontos, hogy információt gyűjthessenek és ötleteket meríthessenek, ehhez nyújt segítséget a Terrán kalkulátora. A Terrán tetőkalkulátor alkalmazás által a megközelítőleg kiszámítható termékköltség közelebb viszi a vásárlót a megfelelő megoldáshoz, azonban a pontos anyagszükséglet megállapításához mindenképp tanácsos szakember segítségét kérni.
A Terrán tematikus weboldalán minden olyan információt megtalálnak a tetőépítők vagy felújítók előtt állók, amelyek segítenek az eligazodásban, valamint a hazai éghajlati viszonyoknak és a felhasználó igényeinek megfelelő tetőrendszer kiválasztásában.

A www.tetotepitek.hu  oldalon látványos videofilmek segítenek a hibátlan, szakszerű tetőépítésben.

 

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop