30. CONSTRUMA

Az idei CONSTRUMA az élhető környezet, a költségtakarékosság, az energiahatékonyság megoldásait állítja középpontba. Az április 5-10. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban zajló kiállításokon és a kapcsolódó konferenciákon a vezető téma a nemzetközi piacon is jól érzékelhető zöld trend. A kísérő konferenciákon főként a hat tematikus nap hat nagy témakörét vitatják meg a szakemberek. A kiállításra elővételben kedvezménnyel vásárolható jegy az interneten: www.hungexpo.hu/construmaLapunk a D pavilon/ 102F standján várja a Kedves Olvasót, kedvezményes akciókkal.

 

A 30. alkalmat többek között a hosszabb nyitva tartással ünnepli a CONSTRUMA. Az idén 6 napos rendezvényen az első három nap a szakmáé, aztán számítanak a nagyközönségre, utolsó napi ajándékként pedig a szervezők még lejjebb szállítják a belépőjegyek árát.

Április hosszú idő óta az építkezés hónapja a Budapesti Vásárközpontban és ez most is így lesz, hozzátéve, hogy az építőipari területek szomszédságában ezúttal egy valódi „zöldmezős” kiállítás az ÖKOTECH adja a szakszerű és környezeti kérdésekben professzionális hátteret.  

A HUNGEXPO-n ezúttal 19 ország 612 kiállítója kínál megoldásokat és ajánl kereskedelmi partnerséget az építőipar piaci szereplőinek és kitűnő – árengedményekben és nyereményakciókban gazdag – vásárlási, tájékozódási lehetőséget a nagyközönségnek.

A ”vissza a zöldhöz” törekvést a mai építőipar csak nagyon fejlett technikai berendezésekkel és csúcstechnológiás gépészeti berendezésekkel oldhatja meg. A HUNGAROTHERM a – kiállítás együttes most hatodik alkalommal jelentkező tagja – ezeket az épületgépészeti megoldásokat sorakoztatja fel, jó szomszédságban az építőipari kiállítással.

Új vendég ebben az évben LAKBERENDEZÉS+DESIGN, a belső terek, a falakból irodát, házból otthont varázsoló megoldások kiállítása. Ezt az újítás a közönség kívánságára vezették be, mivel komoly igény mutatkozott általában a lakberendezés elemeinek – de főként a bútoroknak tavaszi bemutatójára.

A Lakberendezők Országos Szövetségének standján ingyenes lakberendezési tanácsadás segíti a nagyközönséget a „D” pavilonban.

A CONSTRUMA betétkiállításai a DECORSTONE, a kövek, műbetonok, térkő megoldások és általában a kövek kiállítása;  a FRONTÁL – a nyílászárók, kapu- és árnyékolástechnia; a  DACH-TECH a tető, az  INTER-ISOLA a szigetelés, falak és homlokzatok speciális bemutatója. Az ELECTROLIGHT+BUILDING a világítástechnika és épületvillamosság, az intelligens épület, a  FÜRDŐSZOBA ÉS WELLNESS a vizes blokkok berendezéseit mutatja be.  

A kiállításon a GREEN CITY mozgalom is bemutatkozik, a programokban pedig olyan urbanisztikai események kapnak helyet, mint az URB:CON konferencia, amelyen polgármesterek is lesznek az előadók között.

A CONSTRUMA 2011 április 5-8. között naponta 10,00-18,00-ig, 9-10-én, a hétvégén, 9.00-18.00 óráig várja az érdeklődőket.

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop