Lakástextil trendek

A Rovitex Hungária Kft. szeptember 6-án mutatta be a legújabb függöny- és lakástextil kollekcióját, mely már a 2011-2012-es világpiaci lakástextil trendeket tükrözi, elhozva ezzel hozzánk is a mértékadó nemzetközi stílusirányokat.

 

A Rovitex Hungária Kft., hazánk egyik legnagyobb lakástextil kereskedelmi cége 1996-ban alakult Pécsett, azzal a céllal, hogy jó minőségű termékeivel és magas színvonalú szolgáltatásaival lássa el partnereit. A vállalat ma már meghatározó szereplője a kelet-európai és német lakástextil piacnak is, ahol a trendek képviselőjeként tekintenek rá. A Rovitex évek óta kiállítója a frankfurti Heimtextil lakástextil világkiállításnak. Anyagaikat – magyar cégek közül egyedüliként – 2010-ben a kiállítás legújabb lakástextil divatot előrejelző Trend Fórumában is bemutatták.

A nemzetközi trendeket a MÚOSZ Székházban sajtótájékoztatóval összekötött kiállítás keretében mutatták be szakembereknek és szakújságíróknak, elhozva a már ezek alapján összeállított legújabb kollekciójukat, a trendeket képviselő függönyöket, díszpárnákat és egyéb lakástextil-kiegészítőket.

Radnai Krisztina, a Rovitex Hungária Kft. marketing managere elmondta: rendkívül fontosnak tartják, hogy az új irányok eljussanak a nagyközönséghez is. A vállalat éppen ezért a trendek képviselőjeként és alakítójaként kiemelt szerepének tekinti, hogy a lakástextil szaküzleteknek segítséget nyújtson a világpiaci irányvonalakat követő szortiment kialakításához, megteremtve a szakszerű tanácsadás és szolgáltatás-nyújtás lehetőségét a kereskedők számára, mely fontos versenyelőny a piacon.

A különleges sajtótájékoztatón a Lakberendezők Országos Szövetségének képviselője bemutatta a legújabb lakástextil piaci trendeket, és beszélt azok szerepéről a lakberendezésben. Istók Zsuzsanna szerint „a most született trendek mind élhető irányzatok, amelyek globális megközelítést tükröznek különböző aspektusokban. A négy új irányvonal a „sobriety” (józanság), a „wilderness” (vadon), a „mix mash” (keverék) és a „utility” (hasznosság) trendek mind a fenntarthatóság, a hosszú távú gondolkodás és a természetesség irányába mutatnak.” Így minden otthonban remekül alkalmazhatóak.


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop