Új sportpályák a Városligetben

Átadták az új ifjúsági sportpályákat a Városligetben, így modern körülmények között lehet sportolni a futás, a foci, a kosárlabda, a kézilabda, és a kültéri fitnesz szerelmeseinek.

ujpalyakavarosligetben 720

A környező iskolák igényei szerint kialakított sportpályák a Stefánia út – Ajtósi Dürer sor kereszteződésétől karnyújtásnyira alakították ki a Liget Budapest Projekt keretében. Jó minőségű, biztonságos és a testnevelés óra keretén belül is elérhető sportolási lehetőséget biztosítanak a Ligeten belül a diákoknak. Az ifjúsági sportpályákon kispályás focihoz, kosárlabdához és kézilabdához is találhatnak felfestést a sportolni vágyók. A teljesen megújított parkrész területének növényzetét is teljes körűen rehabilitálták.

ujpalyakavarosligetben 1

Az ifjúsági sportpályákat a Rippel fivérek és a Rippel Brothers Akadémia artista növendékei az elsők között tesztelték. A nemzetközi hírű magyar artisták, többszörös Guinness-rekorderek Rippel Ferenc és Rippel Viktor rendhagyó órát tartott növendékeinek a megújult parkrészben. Kipróbálták a kétszáz méteres, négysávos futópályát, a két multifunkciós labdapályát és a kültéri fitnesz eszközöket. A tesztelési szakaszban részt vett a Tudatos Fiatalok Közössége, valamint Szarka Ákos edző, street workout világbajnoki bronzérmes is.

ujpalyakavarosligetben 2

Komoly társadalmi egyeztetés eredményeként olyan új, felhasználóbarát, biztonságos és modern szolgáltatással bővült a Liget kínálata, amiben mind a környékbeli diákok, mind a lakók egyaránt örömüket lelhetik majd. A most átadott ifjúsági sportpályák a liget sport-fejlesztései közül még csak az első, a parkfejlesztés további ütemeiben számos sportolási lehetőségnek nyílik terep.

ujpalyakavarosligetben 3

VIDEÓ – A Rippel fivérek és Rippel Brothers Mozgásművészeti Akadémia artista növendékei tesztelték az ifjúsági sportpályákat a Városligetben: https://youtu.be/-chPoxwX1Ds

ujpalyakavarosligetben 4

 

Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop