Szögletes, íves, netán besétálós?

Nincs is jobb érzés, mint egy fárasztó nap után beállni a zuhanykabinba, és élvezni a forró víz pörgését bőrünkön. A meleg zuhany az őszi, téli időszakokban csodákra képes, nemcsak kellemesen felfrissít és felmelegít, de stresszoldó hatása is van. Ráadásul a vérerek kitágító hatása miatt egészségügyi szempontokból is előnyös.

szogletesivesnetan 720

A meleg víz pozitív hatással van a vérkeringésre, bizonyítottan jó reumás megbetegedésekre, izomfájdalmakra, izomhúzódásokra egyaránt. A zuhanykabinok azonban nemcsak a testnek okoznak örömöt, hanem a szemet is gyönyörködtetik. Szögletes, íves és besétálós kialakításuk segít egyedi igények szerint berendezni fürdőszobánkat. Már csak az a kérdés, hogy vajon milyen zuhanykabint vásároljunk, amely minden igényünket kielégíti?

Szögletes zuhanykabinok
Sokféle modern zuhanykabin létezik manapság, és ma már nem feltétlenül van szükség külön zuhanytálcára sem egy egyedi kialakítású, saját stílusra tervezett zuhanykabin esetén. Ettől függetlenül, az általánosnak mondható zuhanykabinok alapja még mindig szögletes, négyszög alakú. Ezek optimalizált helyfoglalással teszik igazán hangulatossá és rendezetté fürdőszobánkat. Mára már zuhanykabinok számtalan eleme tökéletesíti a megjelenést.
Erre a sokféle zuhanykabin variációra a ravak.hu portálon is megannyi változatot találunk. A BRILLIANT fantázia nevű szögletes zuhanykabin maga a tökéletesség. Csillogó fém elemekkel, gyönyörűre csiszolt üveglapokkal kapható. A zuhanykabint a csúcsminőség jellemzi az erőteljes króm övezetű fék alkatrészektől az ergonomikus fogantyúig. Hasonló csúcsminőségű zuhanykabin típus a BLIX is.

Íves zuhanykabinok
Az íves zuhanykabinok a mai kornak megfelelő ívelt formát ötvözik a hagyományokkal. Az íves zuhanykabinok ugyanis ugyanúgy elférnek a sarokban, de íves kialakítás miatt helytakarékosabb hatást keltenek a stílusos megjelenés mellett. Ilyen letisztult és modern dizájn kialakítással rendelkezik a PIVOT típusú zuhanykabin is, amely minimalizálta a fém profilok mennyiségét és egy elpusztíthatatlan ajtónyitó rendszerrel is fel van szerelve.
Az ízléses kialakítású, modern zuhanykabin minden egyes eleme tökéletesen illeszkedik egymáshoz. A tiszta üvegfelületek természetes eleganciát kölcsönöznek a Pivot zuhanykabinnak, és így teszik a fürdőszoba díszévé ezt a zuhanyzót. Hasonlóan szép, íves zuhanykabin-típus a SUPERNOVA is, amely megszépíti környezetét, és tisztaságot sugároz a fürdőszoba minden szegletébe.

Besétálós zuhanykabinok
A besétálós zuhanykabinok a legmodernebb, futurisztikus otthonok elengedhetetlen bútordarabjai. A Walk-In zuhanykabinok egyedülállók, hiszen a vásárlói igények alapján alakíthatók és személyre szabhatók. Mivel a besétálós zuhanykabinok nem rendelkeznek a klasszikus zuhanytálcás megoldással, ezért szabadabban alakíthatók ki. és stílusosabb megjelenést tudnak kölcsönözni a fürdőszobákban.
A zuhanykabin tulajdonképpen az üvegfalak kombinálásával alakítható ki elegáns, esztétikus, modern stílusban. A besétálós zuhanykabinokat pároknak is előszeretettel ajánlják, akik szeretnek együtt zuhanyozni. A tágas zuhanykabin olyan extra elemekkel is kiegészíthető, mint a relaxációs segédeszközök, a hidromasszázs panel vagy az esőztető zuhanyfej.


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop